Ni nobene zamere.^_^ Sicer pa v kratkem pričakujem sestanek z managerjem, ki me bo probal spravit naprej. Moj producent ima dovolj dela v studiu...
Jezen? Užaljen? Zakaj? Ni panike. Ja je pač danes res kaj novga zelo težko pogruntat. Jaz svojo zvrst opredeljujem pod pop rock. Rock so za mene...
Joj, kaj ti naj rečem.............. www.zvonehranjec.com Moj producent, snemalec, ( avtor metulja in ostalih hitov šank rocka) skladba je...
Na moji myspace strani, si lahko zavrtite pesem HALO EVROPA, ki sem jo napisal še preden smo sploh stopili v EU. Sramotno je to, kaj danes dela...
Sma se popolnoma razumela.:) Jaz sem pa hotel s tem povedat, da maš popolnoma prav. Saj danes v spotih v 80% plešejo al pa se po posteljah valjajo...
Hvala!!!! Sem vesel vsakih kritik in pohval. Bejbe v spotu so mi že mal '' vsakdanje'' , mislim pa, da je ravno point spota, da sem sam v njem....
http://www.youtube.com/watch?v=lR7dOhyay0I Zgoraj link iz youtube............... NoMad, na moji myspace strani pa klikni link videos in tam se...
Na moji myspace strani, si po novem lahko ogledate moj prvi videospot. Lep pozdrav!
Hvala lepa. Se bom potrudil.
Lep pozdrav vsem skupaj. Naj se vam predstavim. Sem Andrej Kmetič, prihajam iz Velenja. Z glasbo se ukvarjam že kar precej časa, kakšnih 16 let....
Separate names with a comma.