Standardni basist bo z mano pa naš novi pevc - on ima mal večjo porabo, ampak bolj pivo ;) Mislim, da sta oba že na FB pofočkana. Pomojem bomo...
Bobnarja ne morem zrihtat, bomo pa najbrž prnesli en cajon za popestritev akustičnih brenkanj (bo že kdo mal tolkel). Al bo kdo drug pripeljal...
Mene na žalost ne bo. Uživajte!
Piknik bi mel ... Ja kok nas pa bo? Ma tam 5 - 10 ... tisoč! http://www.youtube.com/watch?v=j89cGsNezn0
Hahaha, dobro vprašanje, Robi ;) Če še koga nahecam (beri Aleš (basist) in Martin (bobnar), ki sta enkrat že bila), bi se znalo zgodit da...
Pozdravljen! Super komad, res mi je všeč. Posnetek je kar soliden. Najbolj všeč mi je vokal, zelo dobro posnet. Kitara ima dober zvok, zelo...
V redu je tole. Malo morata še delat na medsebojni usklajenosti in dinamiki. Drugi glas je super, glavni vokal včasih malo fali.
Hvala za odgovor Prowler. Sem našel na ebay-u celotn ta input del. Sem naročil 2 za 2 €, brez poštnine iz Kitajske :)
Že nekaj časa iščem matico za input jack pri efektih. Odletela mi je stran pri Ibanez Tube Kingu. Je standardna, skoraj vsi efekt pedali imajo...
Igrava jaz in Kastor. Oba kitarista. :) Mi letos špilamo prvi - za otvoritev!
Separate names with a comma.