Hello, mene pa zanima ker efekt je uporabljen pri 2. solotu (pr pesmi od EDGUY-jeu Scarlet rose):confused:. Hvala že u naprej.
A kdo slučajno ve, ker efekt si pol uklopi?
Foot switch je vhod za stopalko, s katero lahko reguliraš glasnost. Headphones je pa izhod za slušalke. Ko priključiš slušalke se zvočnik na...
Najprej za kitaro. Ti morš povedat kakšen stil bi igral. Kitare od različnih firm imajo drugačne zvoke, ki so primerne vsaka bolj za svojo vrsto....
Hello, js mam sam doma ZOOM G2.1U. Je res ful dobra zadeva, js osebno sm z njemu ful zadovolen, tk da se splača kupit, še posebi glede na njegovo...
hello, js osebno ti zelo priporočam tisti zgoraj omenjeni multiefekt (zoom g2.1u). Sam ga imam doma in je odličen (še posebej za to ceno). Od...
js bi dodau še: BON JOVI-YOU GIVE LOVE A BAD NAME ŠANK ROCK-METULJ ŠANK ROCK-JAZ NIMAM NOČ ZA SPANJE
Js bi sam uprašu, ko je blo tam uzgori, da bi se predvajalo in snemalo hkrati. S kermu programu bi blo to mogoče? hvala u naprej
Hello, mene pa zanima, če se da kitara prebarvat:confused: al pa kj, ker mi si jo ful rad pobarvau (eno staro), pa če se to da, pa da pozna...
Šank Rock - Pravljica O Mavričnih Ljudeh Hello, js pa išče GP datoteko-e od šankou :confused: (pravljica za mavrične ljudi), tk da če ma kdo,...
AIA. Pa pozabu sm glavno stvar. drugač, tiste pesmi ko jih znamo so u stilu rock oz. nekatere grunge. Pa usi hodimo u glasbeno, tk da mal pojma o...
Hello! Mogoč se mal smešno sliši, ampak men in mojmu bendu ponujajo možnosti za koncerte, ampak mi nimamo pojma, kere pesmi bi igrali. Smo...
Separate names with a comma.