Najlepša hvala NoMAD, bom jutri naredil .txt datoteko in jo dodal v dolpoteg.
Pozdrav! Prosil bi koga, če lahko doda akorde za pesem od Čukov - Z nogo ob tla http://www.youtube.com/watch?v=HwWs4-69K3E Besedilo (sem ga...
Zdravo! Zadnje čase so mi vedno bolj všečni Naio Ssaion. Ugotovil sem, da je v dolpotegu zelo malo njihovih pesmi, zato bi prosil dobro vilo, če...
Ponč, jaz vem da si ti to! Tudi jaz znam zbirati podatke :P
Zdravo Mogoče je res, da jih ni posamično v datoteki, je pa ta pesem v večini pemaric na portalu ;) Za vsak slučaj prilagam te: D G A D...
Najelpša hvala. Žal sam ne morem iskati po 2akordi.net po iskalniku, ker nimam dovoljenja za to (ne vem kaj potrebujes za stisti e7 status :) ),...
Oi! Sem pregledal trzalico / 2akorde.net / gitare.info, pa nikjer nisem zasledil te zmagovalne pesmi evrovizije z leta '89. Sem nekaj poskušal...
8 pravilnih 3x zaporedno, samo vedno me kdaj preseneti, ker so lahko precej narazen med sabo številke. Še posebej če imaš majno resolucijo in...
Vse najboljše!! :cool:
Sicer ne vem kako to, toda nas so še v OŠ (mnoga mnoga leta nazaj) učili da ima v prevodu Oda radosti nekako takšno besedilo: Lep pozdrav
Aja, imam Epiphone SG 400, 2x Alnico V Humbruckerja, je pa vseeno če imam rhytm al treble kitaro, isto hreščanje :)
Bi posnel, pa nimam kabla za med pc in fotoaparatom, po novem letu šele lahko. Ko preklopim na drive kanal, volume je na ~polovici, gain na...
Separate names with a comma.