@NoMad hvala za odgovor, že iščem novo pesem pa bom pol spet mal zatežil :) @Remix sem zdajle poizkusil s tem tvojim načinom pa hvala za...
Nov začetek Spet jaz :D in to ste že prebral nič kolikokrat :S Situacija je sledeča, najprej sem normalno, da spet obupal nad kitaro in jo...
hvala obema
eno vprašanje, zakaj je prijem akorda Bm na internetu po večini napisan, da se začne na drugem polju na akordenem krogu pa na prvem ???
@BeDuIn hvala za nasvet in vzpodbudo :D @NoMAD o hvala tole je pa super in zdej tud jasno :) torej sem "zasral", ker sem prepočas...
:O in kako to spravit v recimo tale verz: F G C moja mala grlica zgleda, da jaz delam nekaj zelo narobe Ĺže v tej stopnji :S pa hvala...
samo ena proĹĄnja. a mi lako en pove, kateri ritem je v tejle pesmi: http://www.youtube.com/watch?v=36AtBHwqlKM
hja saj vem pred časom se je v skoraj vsaki temi naĹĄel kakĹĄen nasvet glede brenkanja, zdaj pa je ogromno tem nepopolnih :S hvala obema
Do zdaj sem več ali manj preigraval pesmi, ki sem jih naĹĄel na trzalici, kjer ste napisali "recept" za brenkanje (za kar se vam resnično...
G D P o ĹĄ t a r zvoni samo dvakrat ! D7 ! i n č e mu v r a t...
a mi lahko prosim nekdo razloĹži kaj pomeni, če je poleg akorda napisan klicaj (recimo takole: D7! )??
o hvala za tole grem kr probat :D aja za G dur je enako kot D in A7 ?
ne vem kaj bi brez tega foruma :D hvala za odgovor
Eno čist začetniĹĄko vpraĹĄanje. Recimo pesem Rdeča maĹĄna, spodaj sem kopiral iz dolpotega za primer. če pogledam kar prvi verz je G akord...
Separate names with a comma.