evo zrihtano ,je poslano v dolpoteg ,samo odvisno od šefa da objavi čimprej . lepo nedeljo naprej .
bomo porihtali do večera ,ampak tak na hitro kot sem malo poslušal se vrti okrog A,E,Hm,D ...tu nekje bo noter . l.p.
evo porihtal akorde za slovensko verzijo ,ti pošljem pa lahko objaviš v dolpotegu ,hvala pa lep večer naprej .
te zdaj pustim one akorde prve ,ker nekaj mi ne pašejo zraven naši pesmi . kaj praviš ti probli zašpilat obe verzijo z različnimi akordi pa povej...
akordi zgornji so fauš ja ,D,G,A, so pravi jutri bom naredil na novo polj pa lahko nomad objavi v dolpotegu .
ja zdaj pa bi še rabil melodijo pesmi{ne kako se brenka to približno znam sam fajn bi bilo kakšna original zadeva od njih } ,najboljši če ima...
:)
hvala
preiskal sem celo tubo in vpisal vse možne naslove pa ne najdem ,upam da kod od vas ve ; gre nekako takole ; pripravljena sem s prtljagov...
ja saj meni tudi neke škrta ,samo nekaj nea da iz sebe za tako mašino bi moglo bolj pokat ,,sicer basi ne delajo .bom prej vprašo čurina v...
bom ga peljal na pregled ,mogoče neki strošek nebo ,pa naj bo doma špilat more vredi če je porihtan ,pa malo nostalgije nena škodi .
[IMG] [IMG] [IMG]
rad bi zvedel kaj o tem ojačevalu ,dobil sem ga od sorodnika ,ki mu je par let ležal na podstrešju ,basi ne delajo drugač pa se nekaj iz njega...
Separate names with a comma.