Lepo pozdravljeni. mi je presenetljivo da ni še nič o tem bandu tukaj gor,saj se mi zdi res uredu ... me zanima če ma kdo kake tabe ....
Najlepša hvala :) lp žiga
lep pozdrav vsem. Spet jaz malo "bukov" Je res fajna tale pesem, pa se matram pa matram, ampak kar ne gre tale intro in tisti solo vmes. Akordi...
Bi lahko jaz, ko sem bolj počasen pa smotan pa tako naprej, lepo prosil, če en spiĹĄe tabe, riffe ali karkoli Ĺže za tale komad. Za svojo...
Lepo pozdravljeni...ima kdo mogo?e omenjeno knjigo in jo ne rabi ve??? lp žiga
Leppo pozdravljeni O dobre vile.lepo prosim za pomoč pri omenjenemu komadu LEpa hvala...... :)
o my god ,....sm pogledu posnetek iz linka sam...wtf........se vid da u studijih delajo čudeže pa da že vsazga pred mike spustijo :):):)
Vabil te je, vabil njen glas, da te odpelje v svet, ki ga še ne poznaš. Lagala je, ko si spoznal, ko ti na koncu je razkrila svoj obraz....
Lepo prosim......priti plis :):)
no jst mislm da definitivno na začetku je dm,b,dm pa pol G naprej pa.... Ne pride gojc na obisk sam mi je pa tko dost hud komad Tak ....ne...
sem našel besedilo.... VSTAJENJE PRIMORSKE Nekdaj z bolestjo smo v sebe zaprli svoje ponižanje, svoje gorje, krik maščevanja na...
Separate names with a comma.