Prodam Marshall JCM800 50W combo, model 4010, letnik 86'. Je eno kanalni z možnostjo vklopa v HI ali LOW input na sprednji strani. Ima...
Kitara ni več na prodaj! LP!
Kitara še vedno naprodaj!
Pozabil sem napisat ceno! Prodam za 460âŹ!
Prodajam elektro-akustično kitaro Cort CJ10x s kovčkom. Je jumbo velikosti, z veneciansko obliko in izrezom na trupu, kar glasna, s čudovitim...
Očitno smo trije resni. Vsi trije kitaristi. Sem kontaktiral Aljo po ZS, z nekaj predlogi. LP!
Pozdravljeni! Tudi sam Ĺže od poletja iĹĄčem ĹĄe koga s koroĹĄke za kak akustičen jam! Torej smo Ĺže trije za stvar. Ne vem pa ali ste mislili...
Evo, nekdo se je javil po SMS:p:. Nisva ĹĄe govorila! Upam da sva na isti valovni. Se Ĺže veselim:)! LP, T.
Star sem 30+ in Ĺže dolgo časa gram akustično kitaro, vendar me mati narava ni obdarila s talentom petja, zato iĹĄčem nekoga, ki zna pet in je...
Rad bi se naučil ta komad, pa mi ne uspe po posluhu.:mad: Zato rabim pomoč v obliko tablatur. Komad je na plošči Izštekani pri Juretu Longyki....
Pred nekaj dnevi sem po radiju slišal slovensko priredbo pesmi Baila Morena od Zucchera. A mogoče kdo ve ime izvajalca oz. skupine. :confused:
Separate names with a comma.