hvala limubai. sem prebral za nomada, sem bil kr malo žalosten, čeprov nisva nič kej dosti komunicirala. veš, da to pa nebi vedu, eno ali dve...
evo ga, če se pa še kje kej najde bom pa popravil. hvala.
Živjo. Že dva dni ne morem nehat predvajat rok bučar istraband - draga. komad mi ima noro dober flow me zanima, če ima kdo še kako idejo za kak...
kako zelo dober komad, zato se mi zdi vredeno 5 minut da nekdo objavi besedilo in akorde na trzalica v pisni obliki, popravki seveda dobrodošli. lp.
Rudi Bučar, Istraband - Draga Intro: Em, C7 Verz: Em C7 Pil sem draga pil, tvoj vonj, ki diši. Em C7...
kuker sem uspel spoznat frajtonarco, škof igra C F B harmoniko, zato pa potem skos CFB špila :) hvala za vse objavljene dolpotege.
mondixxi, samo jaz igram to tako kot sem zapisal, na 5 in 7 prečki. nomad, ja men se tako sliši dobro :) ne vem no, jaz nimam kej dosti pojma o...
ne ne, ena enota je samo polovica tablature ki si jo objavil.
Čompe - Regi (2x) Dm, F, Dm, F, C, B, F, C Dm F ti si bila poslednja nada Dm F v življenju, ki me...
malo preveč ponovitev je zapisanih. v komadu zašpila (po vrsti kot sem zapisal): E dur 4x A dur 2x, E dur 2x, H dur 1x A dur 1x E dur 2x in...
Čompe - Rože noči Dm, F, C, Dm Dm trgal sem rože noči F trgal na njivi prekletih C trgal vse dolge noči Dm strup je...
Separate names with a comma.