kaj a use to je isti tip?...če je,pol pa svaka čast mu ej:D
o huudoooo:lol: kok obvladajo usi,un k tomija oponaša je ql k ma glih tak pogled k tomi ..pa usi majo ful podobn glas kt uni k jih imiterajo :D:D
alias..hvala:)
pa še ena... BFM-Narava gre po svoje Vsakic ko te srecam, se neki zgodi. Dvigne se megla, srce vzdrhti. Razpnejo se bela jadra, znacilen...
pa še ena:)... BFM-Narava gre po svoje Vsakic ko te srecam, se neki zgodi. Dvigne se megla, srce vzdrhti. Razpnejo se bela jadra, znacilen...
evo še Razjeda:)...samo pr refrenu nism sigurna kaj tm reče.. BFM-Razjeda Morda, me ne bi skelel, in ne tko bolel, in frendi bi me razumel....
aha..no tuki sm spisala besedilo za BFM-Razjeda... BFM-Razjeda Morda, me ne bi skelel, in ne tko bolel, in frendi bi me razumel. Morda, ce bi...
tuki je še besedilo od Važn da zadane: VAŽN DA ZADANE - BFM One, two…..one, two, three…. Lahko je ljubezen, lahko samo strasti, lahko...
ja sj sm kukr sm najdla besedil prložila,če sama napišem pa nism sigurna če so vse besede pravilne...bom upoštevala to od zdej naprej
...al pa Razjeda,če ma kdo
o hvala hvala:)...ja tud važn da zadane..kerakol muska s tega cdja bi blo fajn
u najdla sm besedila... pomlad-BFM Naboj, je sekal tisti dan. Naboj, od vsega sranja si zbežala z mano stran. Nagon, prhutanje tvojih kril....
aha... mela bi naprimer Ona je samo za mene al pa Narava gre po svoje,sm žal ne najdem besedil nikjer na netu
jst use berem:)
hej... jest bi pa prosila če ma kdo akorde od kešne muske iz ta novga cdja od big foot mame-važn da zadane
Separate names with a comma.