Glede teh 7k- ne jih silit noter, če veš da ne paše (če špilate na podlagi blues forme, se večinoma da 7ke, včasih pa treba tud mol7). Pazi tudi,...
Bravo Pini! A v zadnjem posnetku si obe priredbi združil v eno al kako (igraš vse sam), ti je ratalo?
Ahoj! Me veseli, da imamo take klaviaturske entuzijaste. Nekaj osnovnih nasvetov za igranje v bendu: - ja lahko igraš štirizvoke, še več, lahko...
A ste kje dobili priredbo za klavir? To bi pa tudi mene zanimalo=)
Ahah...srecnega pa zdravega...mam obcutek da me je ze nekdo matral s tole snezinko, ne jaz zal not nimam, pa tudi zdajle ne dovolj casa, da bi jih...
Smo tu, budno opazujemo, včasih samo malo zadremamo, se posebno na kake praznike=) Em..jaz teh not nimam, si že pogledala po zgornjih spletnih...
Ohoj! Ce se par dni ne prikazem, me kar dregnite na PM, da se zbudim (hvala Nomad). Zivahno, vidim=) Glede na to, da tud jaz ne stekam tocno kaj...
Lukc, drgač se pa tud na nekaterih osnovnih GŠ da hodit na neke pospešene varjante teorije (za starejše od..hm, 7 let=); ne vem če majo te zadeve...
heh a) Rešitev za to je srednja glasbena. Povsem zastonj! Kar se tice osvajanja: ni me se nihce na ta nacin nacrtno osvajal, sem se pa kdaj znala...
a) ne vem zakaj se ti s klavirjem ne ukvarjas bolj resno (tj. intenzivno, profesor pa to), ker imas sposobnosti za to. b) tole ze prihaja na meje...
Svašta, tip je cel sistem izumil=) Ampak ni slabo, sploh ce se hoces izogniti notam.
Ja to je res da ni napisano, samo vem da ko sem jaz hodila, sem skupaj za inštrument in teorijo plačevala 7.200 (pri njih sploh ne pride v poštev...
Hm samostojno se naučil? Se pravi brez učitelja? Prov za sintič zaenkrat še ne poznam gradiva, drgač pa sint poučujejo na vseh privat glasbenih....
Nekoliko sem se poigrala s številkami: Letna šolnina zgleda veliko (72000 sit), ampak to pride 7.200 na mesec, pri tem da sta dve uri (po 30 in...
Jaz sem se učila klavir v klasični OGŠ (Moste-Polje) pri prof. Naberjevi. Bila je res odlična profesorica (ena redkih, ki nudi bolj raznovrsten,...
Separate names with a comma.