Še kar ga nismo našli. Veš morda ti?
Sem vedela, da je to piramidni sistem! :P Saj bodo prišli, danes smo res menda vsi vse na zadnji trenutek.
A zdaj, ko ste se nehali delati norce iz mene je pa debata kar prenehala?! Šef, ti prideš? :) NoMAD, nam boš razdelil kakšne zadolžitve? Kaj pa...
Jaz vse to berem: Shemshi, prosim pridi že končno na ta piknik, brez tebe ne bo isto! :)
Verjetno ne samo od enega. :D Litija je itak na poti do cilja. :) :) Super, hvala. Se bova zmenili. :) Hahaha, pa dajte no. :) Saj bom prišla....
Juhuhu, piknik bo. :) Moram malo dvignit statistiko udeležbe. :) Če bo šel kdo skozi Celje/iz Celja in bo imel še kakšen prostor v avtu, bi lepo...
Uuu, nova uganka. :) Tudi meni ni nič kaj znano. Kaj pa če bi šli na drug sistem? Na katerem radiu je bila slišana? Mogoče imajo kakšno javno...
G. Levičar je prijazno priskočil na pomoč z besedilom. :) Se je zdelo lepo, ko prišlo je slovo in z njim misli predane. Oklep že stoji, me...
NoMAD, bi kar znalo bit, da imaš prav. :)
Mondxxi, hvala za popravke. :) Rudolf, se vsakemu zgodi, da sliši kaj drugega. In krasno, da podpiraš slovenske glasbenike z nakupom cdjev. :)
P.s. je bil s korakom naprej = je bil korak bolj naprej
Olala, končno še en Mefoljub :) Tako od oka in pozne ure, bi bilo nekaj takšnega: C F C Znal je bit jezen, ko je...
Saj sem vedela, da se boste imeli brezveze. :D :D Super posnetki, da si še mi malce ustvarimo vtis o tem kako fino ste se imeli. Opažam pa še,...
Piiiiiiiiiiiiiikniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik za deseeetiii rojstni dan je pred vrati!!!!! :party.bananajam::D Jabadabadu!!!! :)))))))))) Letos mi...
Separate names with a comma.