Čist Mim No bom pa še jaz predstavil naš band..kot že v naslovu piše smo mi čist mim..v tej postavi kot smo sedaj igramo slabo leto..imamo bobne...
theKosec, you do not have permission to access this page. This could be due to one of several reasons: Your user account may not have sufficient...
ja jz tut z zamudo...hvala vsem... jz sm tut poln izgovorov...faks pa band pa še mal faksa zravn pol pa še fešte...ni glih cajta na strani bit...
sm že gor napisu v oklepaju...mi smo čist mim
Dragi šefe limubai sam ene par vprašanj imam... zakaj imam samo 8 sporočil, zakaj ne morem zsjev pošiljati, zakaj nimam več avatarja, zakaj sem...
V soboto 25.8.2007 bo rock koncert v Šmartnem v Rožni dolini. Vabljeni vsi, med drugimi imamo tudi mi(čist mim) prvi nastop... več informacij se...
težko se je odločiti med forumom in dolpotegom. Glasoval sem pa za dolpoteg ker thats what its all about....
no.. Aerosmith The Beatles Eric Clapton Bon Jovi Robbie Williams Bob Dylan R.E.M. še sigurno sem kaj pozabil... vasih so mi bili pa Children of...
no pa dejmo tle POKAZAT kakšne kitarce in ojačevalce si lastimo... zaenkrat še igram na Squier - Stagemaster(nisem zadovoljen) [IMG] je pa za...
tak kot teb najbolj paše...
sm vidu tale filmček in se odloču da morm delit z vami... prtisn tuki
Separate names with a comma.