Skupina iz Gorenjske (okolica Kranja) išče resnega klaviaturista. Za več info prosim pišite na privat. Hvala.
Res je. Od leta 1993 sodelujejo z Adijem in z njim so posneli že veliko albumov, med drugim tudi izjemno uspešnega Bog ne daj da bi crknu...
Morda ste že slišali, morda še ne.. vendar so Leteči potepuhi nazaj! Ja, to so tisti fantje, ki so se 20 let nazaj vozili naokrog z ukradenim...
NA “Š TANGI†V BOLJŠ I JUTRI.. Š undr band, zanimiva glasbena skupina iz Gorenjske, pravi, da je doma najlepše, zato promovirajo izključno...
Priporočam vsem pevcem! Sam sem že bil enkrat na njegovi delavnici (in imel z njim individualne ure) in tip res raztura! :)
Joshua Alamu, pevski učitelj Joss Stone, Beverly Knight, Willa Younga, Daniela Beddingfielda, All Saints, Westlife in vocal coach pri "The Voice...
Zdravo! Kolega iz Londona, Joshua Alamu (med drugim je delal na The voice UK, Pop idol, delal je z Jessie J, Westlife, itn.) poučuje petje -...
Ja, po tem so pa znani.. zgleda kot pralni stroj in težak je.. zelo. :)
Jaz imam čajavca doma. Igral sem bolj malo nanj.. mi je pa moj serviser Sergej Jereb rekel, da je najverjetneje iz 80h. Mi pa nekaj škrtajo...
Mene žal ne bo, ker imam koncert v Cerknem. Mogoče pa prihodnje leto.. :) uživajte!
Po dveh letih se ponovno malo javljamo. Prijatelj benda nas je prosil če bi lahko za njegovo diplomo posneli par akustičnih skladb in ker smo...
Klik za ogled našega prvega videospota za skladbo Nov dan ^_^
Separate names with a comma.