V poštev pride striktno NEavtorska muska, žanrsko ni problem...hard&heavy, blues, pop, disco itd... samo da ni komerciala, narodna in podobno....
- oba sva dokaj izkušena, oba back vokalista, stara nekaj čez 40 - žanrsko : dobri in zanimivi coverji(repertoar okoli 30 komadov je več ali...
Nekje vmes bi blo čist ok...npr. LJ
Slučajno sem dons pofirbcal in sem reku da nekaj napišem...lej, tole tvoje "bolj v rockerskih vodah" se že sliši bolje...ampak je tud tle lahko...
Oprost, ampak jaz bi na tvojem mestu obupal. Razlogi? - prvo kot prvo, rad bi se šel avtorsko musko...že tle je ovira...poglej San di ego....kao...
Pri vas nekaj ne štima, če morate vsak mesec iskat nove člane....brez zamere...
Kontakt: tel 031 576 950 ali na ZS Lp
Poudarek naj bi bil na zanimivih in kvalitetnih coverjih(špili) , z možnostjo avtorskih. Žanrsko pridejo v poštev energični rock n roll, stari...
Živjo! Preigravamo stari rock/ hardrock/ rock in rock coverje pop izvajalcev - Judas priest, Firewind, Iron maiden, Pomaranča, Martin Krpan,...
Š e aktualno. Ne grizemo :) Smo dokaj prilagodljivi, zato se lahko javite tudi vokalisti/tke z manj izkušnjami z nastopi. Bistvena je volja, resno...
Separate names with a comma.