Člane

Discussion in 'Toaleta' started by darkslide, Feb 25, 2010.

1. darkslide

darkslide Junior Member

Sicer sem res pozabil na ta topic, ampak sedaj ko gledam...groza in strah. ADMINISTRATORJI, obupni ste. Prvi najprej spremenite topic, kakor se vam zdi bolj ustrezno, drugi pa nato pobrišete celotno temo ker vsebina več ne ustreza naslovu. Čestitam. Mogoče bi bil čas, da pričnete spreminjati tudi samo vsebino napisanega in namesto Offspring cover banda, naredimo kar Lojze Slak cover band. Yes. Stay tr00, pa hitro brisat naprej.

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Najprej ti očitno nisi prebral pravl; nato je eden od administratorjev očitno posredoval v to smer... Ves ta čas pa ti očitno nisi spremljal zadeve.

Hallo! ???

... in sedaj po štirih mesecih se pritožuješ.
    Oglej si malo datome in ure zgornjih objav, ki so sledile tvojemu oglasu. Vse v istem dnevu, v ruku šestih ur. In potem vletiš čez 4 mesece in se prtožuješ.

Ja - res bo izbrisano!

Lahko pa tudi še vedno napišeš / dopišrš nesrečne bende ki so umanjkali po spletu naključij... In bom temo tako uredil da bo prav. Ampak ne čez 4 mesece!

3. NUFAN

NUFAN Forum Administrator Staff Member

Če se še prav spomnim so bili v naslovu teme našteti trije cover bendi (Offspring, Green Day, tretjega se pa ne spomnim.) To sem ti jaz zbrisal in to za to, ker se takšne svari ne piše v naslov teme, ampak v samo jedro objave.

Share This Page