Zanima me ali ima kdo cele akorde za to pesem? Kajti pri vseh kar sem jih našel do zdaj piše le za prvi verz ter refren... drugi verz pa je v pesmi drugačen od prvega hvala
Zdravo Mogoče je res, da jih ni posamično v datoteki, je pa ta pesem v večini pemaric na portalu Za vsak slučaj prilagam te: Code: D G A D Modna pista to je prava stvar, D G A lepe punce - te so božji dar, D G A D glej jo, glej jo, ta bo miss sveta, D A D še spat ne morem, ker želim si da: Refren: G A D Njene dolge noge z mano v štric bi hodile, G A D le poglej njen nasmeh, krokodilčke v očeh. G A D Modna pista odslej bo po mojih kolenih, G A D A D sam bom čuval nasmeh, krokodilčke v očeh. Sam se zdaj potikam naokrog, daleč stran od njenih dolgih nog, daleč stran od modnega sveta, vendar si želim še vedno da: Refren: Upam da pomagajo Lep pozdrav
Hvala, vendar za to pravim da že imam... zanima me za del kajti ta se igra drugače od prvega verza...
A ne gre samo en ton višje? ...nimam tega komada, tko da ne morm preverit, ampak nekje v glavi imam, da gre potem ta del samo en ton višje kot prvi verz...
Men se zdi da ni nobene razlike, razen če je mogoče res sam ključ zamenjan... Po spominu bi rekel da je "tema" ista kot uvodna kitica... torej melodija in akordi... EDIT: preveril! za pol tona grejo gor in torej namesto D G in A igrajo D# G# in B... kar je za zač‡etnike ponavadi precej zoprno (če si seveda začetnik) zatorej lahko mirno igraš ta drugi del v originalni tonaliteti. mogoče pa bom popravil še tisti zapis iz dolpotega (ker ta podatek pač tam manjka)
POPRAVLJENI: Krokodilčki v dolpotegu v komentarjih sem dodal video... velja tudi za http://www.trzalica.com/forum/showthread.php?t=8680&highlight=krokodilčki