Pozdravljeni! Torej, rad bi Vam predstavil moj "stranski" projekt. Šundr band sestavljamo štirje mladi glasbeniki iz Kranja in njegove okolice. Igramo pop-rock priredbe. Tako slovenskih izvajalcev (California, Mi2, Kreslin, Zmelkoow,...) kot tudi nekaj tujih (Leteč‡i odred, Green day, The Beatles,...). Smo še zelo mlad band (vadimo nekje od začetka novembra). Do sedaj smo imeli samo dva manjša koncerta, enega v lokalu Mitnica v Kranju, drugega pa na rojstnodnevni zabavi našega prijatelja. Torej.. vsi željni zabave ste vabljeni na naše koncerte! V kratkem imamo samo en koncert in sicer v soboto 6.3.2010 v Kranju v lokalu Mitnica. Vabljeni vsi! Bom pa po tem koncertu upload-al tudi kakšen live video posnetek, ker smo dogovorjeni, da se zadeva posname. Najdete nas tudi na facebook-u in sicer tukaj. Trenutna postava je: ritem kitara + vokal, solo kitara + občasni vokali, bas + občasni vokali, bobni. Iščemo tudi klaviaturista, tako da če je kdo zainteresiran, naj me kontaktira tukaj za več info! Ps: če kdaj kdo organizira kakšno veselico/žurko/je lastnik lokala in želi imeti live band naj nas kontaktira! Lep pozdrav!
VABLJENI na naš koncert! Koncert se bo snemal, tako da bom kasneje objavil tudi tukaj kakšen posnetek..
Pozdravljeni! Torej, kot rečeno.. prilagam posnetek. Sicer ni video, ker prostor ni bil ravno osvetljen in se nebi videlo dobro, je pa audio. Kvaliteta ni super, je pa vsaj malo poslušljivo. Solo kitare se sliši bolj malo, pa tudi sam zvok je bolj surov. Sam moram malo popravit tudi vokale, niso ravno najboljši. Naslednjič bom dal kak video posnetek in boljši audio, da boste lažje ocenili. http://92.244.70.150/1.mp3 Komentarji dobrodošli! Lahko pa nas tudi dodate na Facebook-u, če želite. Lp.
Mal so bobni moteče glasni... drgač se pa sliši, kako bi rekel, tako kot ki bi po mojem moral terasnbendi v Sloveniji zvenet - namesto dalmatinsko-grško-latino kvazipop muske. Če je to to kar počnete pol "Slava vam"
Ja, se opravičujem zaradi kvalitete posnetka. Je precej "na psu". Bo naslednjič bolje. Cilj banda je igrati bolj ali manj slovenske "uspešnice" in s tem poskrbeti za žur. Seveda pa igramo tudi nekatere tuje komade. Hvala za komentar!
Tako kot meni zadnjič ... Kje gostuješ s tem Y MORE ? tole je original link: http://92.244.70.150/1.mp3
Zdravo! Prilagam film?ek z petkovega koncerta v KUDu Franceta Prešerna v Lj. Pojdi z meno v toplice Komentarji dobrodošli.
Kul, lepo Kakšen backvokal bi edino še pasal.. Potem refren seka ven kot more, pa tam proti koncu komada tut backi do izraza pridejo.. No ja, sej nekdo (iz navdušene množice) vam je pa pomagal Aja, a ni pevec druga?e v enem drugem bandu? Vsaj mislim, da sem ga videl na predizboru za Škisovo.. Mislim, da je igral SGjko, sigurno pa je bil v stoje?em položaju
@Selotejp: Ja, za backvokale se tudi jaz potegujem, da bi jih zvadili. Upam, da nam uspe! Pevec sem druga?e jaz. Igram tudi v bandu Taking Over Mars in sicer bas, pojem pa tudi backvokale. Smo bili v Navigatorju na predizboru ja, sam jaz sem basist, naš novi kitarist pa ima Gibson SG, to je res @Limubai: Taking Over Mars in Šundr Prvi je bolj resni projekt, tole drugo pa je bolj za zabavo.
Good Job! Mislim, da nebi bilo fer kritizirat napake ker ste ful hud žur naredili! To je tud edin razlog zakaj se mi pank dopade! Samo tako naprej!
Po dveh letih se ponovno malo javljamo. Prijatelj benda nas je prosil če bi lahko za njegovo diplomo posneli par akustičnih skladb in ker smo žur band, smo posneli nekaj coverjev. Vmes smo vse to snemali tudi s kamerami in zmontirali prvi del "making of-a". Več v videoposnetku [YOUTUBE]qmi47VYfXl8[/YOUTUBE]
NA â€œŠ TANGI†V BOLJŠ I JUTRI.. Š undr band, zanimiva glasbena skupina iz Gorenjske, pravi, da je doma najlepše, zato promovirajo izključno slovensko glasbo. A če živiš in ustvarjaš na domačih tleh, ne moreš uiti vsakodnevnim izzivom, ki jih prinaša življenje v teh časih. Fantje skupine Š undr band se tega zelo dobro zavedajo. V ta namen so preoblekli pesem Bicikl, skupine Leteči potepuhi, in ji dodali praktično sporočilo: “Poleg tega, da nam je ta pesem res všeč, bi z njo želeli dati spodbudo, da se do prijatelja zapelješ s kolesom, namesto z avtom. Tako narediš nekaj dobrega zase in za okolico. Nadihaš se svežega zraka, razmigaš telo in prihraniš kakšen evro,†pravi pevec skupine Alex Mladenov. Skupina v simpatično celoto uspešno združuje glasbo, prijateljstvo, domoljubno noto in ozaveščenost, kombinacijo, na kateri se bomo popeljali v boljšo prihodnost, če ne drugače pa morda z njimi na “štangiâ€. Poleg prirejanja znanih pesmi ter ustvarjanja lastne avtorske glasbe, ki bo kmalu ogledala luč sveta, pa Š undr band tudi pridno koncertirajo. Množice obiskovalcev so pravi dokaz, da imamo Slovenci ogromno dobre glasbe. V poplavi različnih uspešnih slovenskih izvajalcev, ljudje tako dobijo vse na enem mestu, z jagodnim izborom najlepših slovenskih pesmi. Kje in kdaj jih lahko vidite in slišite, si lahko ogledate na njihovi uradni strani: http://sundrband.si/ Povezave: â–ª www.sundrband.si â–ª facebook.com/sundr.band â–ª youtube.com/SundrBand [YOUTUBE]xbHE1HUd7Bk[/YOUTUBE]
Manjkajo vam štange na ponekih! Mi je všeč, da slovensko glasbo promovirate. Nam je trzaličarjem to poznano! =)