Pozdravljeni. Kupujem novo akustično kitaro. Ker pa sem na tem področju dokaj nov, me zanima če kdo pozna kitare Flight, če ima kdo kakšne izkušnje in mogoče kje je sedež firme, kjer nikjer ne najdem (samo za info). Drugače pa sem še Epiphone gledal...kaj predlagate. Kitaro igram kakšne 2 leti (prej bolj poredkoma, trenutno bolj intenzivno), uporabljam jo pa za svojo dušo Za kakršen koli odgovor se vam zahvaljujem.
Čau, predlagam ti, da se najprej odločiš v kakšnem cenovnem razredu iščeš kitaro. In potem najdeš kaj ti najbolje v tem razredu. Razen če si se že 100% odločil za Flight
zdravo. kupujem kitaro nekje do 150€ in sem nekako zasledil to zadevo. Ker pa je ne poznam in pa tudi na spletu ni veliko podatkov o znamki Flight sem se hotel malce pozanimati vsekakor pa jo grem v petek preizkusiti. Ni pa seveda nujno da je to FLight
Priporočam da dodaš malo več denarja in kupiš srednji rang kitare ki ga dobiš že za 200 eur in naj ni flight, squaer,apollo in te podobne zadeve, ki so itak kopije kitajcev.. Če že kupuješ kupi epiphone ali kakšno yamaho v tem cenovnem razdredu in ne boš rabil menjavat kitare ko boš napredoval
Pozdravljen Ravno danes sem malo čekiral kitare v cenovnem razredu do 150 eur za kolega po Celju in ugotovil da v tem rangu za moj okus izstopa tale kitara Ibanez: http://www.bam-music.com/sl/kitare-...anez-akusticne-kitare/ibanez-sgt120e-atn.html Meni osebno je všeč zelo zadovoljiva kompaktna izdelava kitare in navijalcev ter ostale opreme, lepo izdelan in relativno tenek vrat, nizko nastavljene strune, kitara lepo štima v vseh legah in ima lep poln zvok, pa še tuner ima vgrajen. V trgovini so jo celo pripravljeni spustit na 160 eur.
Živijo. Hvala za nasvete. Tudi Ibanez sem gledal zadnje dni. Sem pa prišel tudi do spoznanja, da bi bilo mogoče res dobro dodati nekaj evrov in kupiti malce boljšo zadevo. Vsekakor grem probat ta Ibanez. V MAX Musicu mi je nekako v oko padla še tale: http://www.musicmax.si/proizvodi/akusticne-kitare/crafter-md-58bk-akusticna-kitara-s-torboblk/13005/ O Crafterju sem prebral kar nekaj dobrih, pozitivnih review-ov. Ima mogoče kdo izkušnje z omenjeno zadevo? Resnično hvala za vse info. LP, Nejc
Pozdravljen Za to ceno je Crafter gotovo boljši kot Ibanez za ca 100 eur manj. Če si sprejel višjo ceno je pametno preverit čimveč kitar še v tem cenovnem razredu.
Zdravo. Sem kar sprejel, da dam malce več denarja in kupim malce boljšo kitaro. V petek grem pogledati Crafter MD-58/BK (Max Music, Lj.), Epiphone AJ-220SCE (Hartman, Lj.) in pa YAMAHA FX 310 (Hartman Lj.) To sem našel v omenjenih trgovinah, v tem cenovnem rangu. Upam da bo kaj zame Review-i teh kitar so v redu, tako da moram res samo še poizkusiti. Mogoče samo še eno vprašanje. Glede strun me zanima. Kakšna je razlika med npr. Elixir strunami in kakšnimi cenejšimi variantami? V ceni je kar občutna razlika, me pa zanima, če je mogoče v dražjih strunah kakšna prednost. Hvala in lep pozdrav.
Po nekaj urah preizkušanja in upoštevanja predlogov sem končno dobil nekaj zame Odločil sem se za Epiphone AJ-220SCE. V Hartmanu sem jo dobil za 220€ in kitara je več kot zadovoljila moja pričakovanja. Top plošča iz masivne smreke, Jumbo oblika, Shadow elektronika... Všeč mi je tudi mat vrat, saj roka lepo drsi. Setup kitare je izvrsten, zvok je super. http://www.epiphone.com/Products/Acoustic-Electric/AJ-220SCE.aspx Hvala za vaša mnenja in nasvete LP, Nejc
Če gre za nakup nove akustične kitare in razmišljate o znamki Epiphone, je to dober izbor. Epiphone je priznana znamka, ki ponuja kakovostne kitare po razmeroma dostopnih cenah. Njihove kitare so priljubljene med začetniki in izkušenimi igralci. Pri izbiri kitare je priporočljivo preizkusiti več različnih modelov in znamk ter poslušati, kako zvenijo. Prav tako je dobro preveriti ocene drugih igralcev in si ogledati mnenja ter izkušnje uporabnikov na spletnih forumih. Kar zadeva sedež firme Flight, morda preverite njihovo uradno spletno stran ali kontaktirajte prodajalce, ki prodajajo njihove kitare, da dobite najnovejše informacije. Če imajo fizično prisotnost, bi morala njihova uradna spletna stran vsebovati naslov ali kontakte. Pri izbiri kitare je pomembno tudi upoštevati lastne želje in potrebe glede zvoka, udobja igranja in videza. Predlagam tudi obisk lokalnih glasbenih trgovin, kjer lahko preizkusite različne modele in se posvetujete z usposobljenimi prodajalci.