Se da komu napisat akorde za kitaro link: https://www.youtube.com/watch?v=4nanrn0FqJg VEM DA TIHO SPIŠ vem da tiho spiš in polnoč bije že na vasi vem da tiho spiš to najini so lepi časi vem da tiho spiš naj pade tisoče cvetov na najine na vse poti tam kjer zjutraj šla boš ti prazne so vse noči in dnevi vse zaman je če tebe ni najlepše sanje vabijo me k tebi isti kraj tja želela si vem da tiho spiš z menoj si pa čerpav odšla si vem da tiho spiš kot da so dobri stari časi vem da tiho spiš naj pade tisoče cvetov na najine ne vse poti tam kjer zjutraj šla boš ti prazne so vse noči in dnevi vse zaman je če tebe ni najlepše sanje vabijo me k tebi tisti kraj tja želela si vem da tiho spiš naj pade tisoče cvetov na najine na vse poti tam kjer zjutraj boš ti vem da tiho spiš z menoj si pa čeprav odšla si vem da tiho spiš kot da so dobri stari časi vem da tiho spiš naj pade tisoče cvetov na najine na vse pti tam kjer zjutraj šla boš ti tam kjer zjutraj šla boš tiiiiiiiiiiii
Code: D vem da tiho spiš A in polnoč bije že na vasi Em A vem da tiho spiš ... D to najini so lepi časi G vem da tiho spiš D naj pade tisoče cvetov na najine - na vse poti Em A D tam kjer zjutraj šla boš ti A G prazne so vse noči in dnevi A G vse zaman je če tebe ni D G najlepše sanje vabijo me k tebi A D isti kraj, tja želela si potem se pa še dvakrat dvigne za pol tona - najprej iz D na DIS in nato še na E ...