Pozdravljeni Prosil bi če mi lahko kdo spise akorde za sledečo pesem Link: http://www.youtube.com/watch?v=tGFmkMsUDgU&feature=youtube_gdata_player All 4 play DJ Noč je še mlada imam problem ,ker moja mala ni lahek plen kaj naj storim da opazi me da jo iztirim iz njene orbite. Ref: Dj zavrti moj komad nocoj na glas in daj ga na repeat vso noč urbas.. .plesisce naj za njo se vzge e hej rotim daj pritisni play Dj zavrti moj komad nocoj na glas in daj ga na repeat vso noč urbas naj zora ne ustavi te Hej rotim te daj se enkrat play Kit: Noro privlacen vendar nadut bo znal izbrati pravi adu mi bo pokazal skrito očem nežnejšo plat in pustil mehkih kolen. Ref: ef: Dj zavrti moj komad nocoj na glas in daj ga na repeat vso noč urbas.. .plesisce naj za njo se vzge e hej rotim daj pritisni play Dj zavrti moj komad nocoj na glas in daj ga na repeat vso noč urbas naj zora ne ustavi te Hej rotim te daj se enkrat play se enkrat play
Code: Gm Cm D Gm Gm Cm D Gm Gm Cm D Gm Gm Cm D Gm Gm Cm D Gm Noč je še mlada ... imam problem Cm D Gm ker moja mala ... ni lahek plen Cm D Gm kaj naj storim da ... opazi me Cm D da jo iztirim iz njene orbite. Gm D# D Gm Dj zavrti moj komad nocoj ... na glas D# D Gm in daj ga na repeat vso noč .... urbas D# D Cm plesisce naj za njo se vzge - e ....... D hej rotim daj pritisni play Gm D# D Gm Dj zavrti moj komad nocoj ... na glas D# D Gm in daj ga na repeat vso noč .... urbas D# D Cm naj zora ne ustavi te D Hej rotim te daj se enkrat play