Prosim če mi lahko napiše akorde za pesem Halo Halo 4play Kaj če polja nebi več rodila svetlo sonce bi tema pokrila. Kako dotiki bi zbudili strast k ako telesa bi čutila slast Kaj če bi zares obstal naš svet kaj če neha se vrtet planet kako bi tvoje ustnice ljubila Kako bi k tebi vedno se privila se privila Ref: Halo aa alo pridi še ti Halo aa alo planet se bori. Halo aalo skupaj v boj zdaj gre zares za obstoj Ja kaj če bil svet čist tak da nebi blo vseh teh napak da mars bi sam planet ostal in čustva fantom nebi dal. Kaj pa če bi bil res tak da venero bi gledal čist vsak da bla bi sam en tak planet da nebi puncam mešal ta svet. Objemi me in z mano gor poglej vidiš zvezdo sveti bolj kot prej ljubezen ustvarila je mlečno cesto brez nas vesolje je prazno mesto Podaj mi roko in poglej naprej bova svet ustvarjava sedaj brez mej na poti naju čaka sonce glej ljubezen trajala bo še naprej Ref Link: http://www.youtube.com/watch?v=ihePCPlwcjM&feature=youtube_gdata_player
[TAB] F Dm Kaj če polja nebi več rodila F Am svetlo sonce bi tema pokrila. Dm B Kako dotiki bi zbudili strast F Gm A kako telesa bi čutila slast Kaj če bi zares obstal naš svet kaj če neha se vrtet planet kako bi tvoje ustnice ljubila Kako bi k tebi vedno se privila se privila Dm F A Halo aa alo pridi še ti Dm F A Halo aa alo planet se bori. Dm F A Halo aalo skupaj v boj Dm F A Dm Halo aalo zdaj gre zares za obstoooo ... B F A Dm ... oooj za obaaa ...aaa za obaaaa ... B F A ... aaa ............... Dm Ja kaj če bil svet čist tak da B nebi blo vseh teh napak Dm da mars bi sam planet ostal B in čustva fantom nebi dal. Dm Kaj pa če bi bil res tak B da venero bi gledal čist vsak Dm da bla bi sam en tak planet da B nebi puncam mešal ta svet.[/TAB]
HALO ! Sem hotel že objavit v dolpotegu, potem pa sem na YouTubu naletel na akustično verzijo tega komada. ker je tu glavna kitara je prave akorde veliko lažje najti tko da popravljam krivo vero ki sem jo oznanjal v prvi objavi v dolpotegu: >>> Halo [TAB] Dm B Kaj če polja nebi več rodila F C svetlo sonce bi tema pokrila. Dm B Kako dotiki bi zbudili strast F C kako telesa bi čutila slast Kaj če bi zares obstal naš svet kaj če neha se vrtet planet kako bi tvoje ustnice ljubila Kako bi k tebi vedno se privila se privila Dm B F C Halo a alo pridi še ti Dm B F C Halo a alo planet se bori. Dm B F C Halo alo skupaj v boj Dm B F C Dm Halo alo zdaj gre zares za obstoooo ... B F C Dm ... oooj za obaaa ...aaa za obaaaa ... B F C ... aaa ............... Dm Ja kaj če bil svet čist tak da B nebi blo vseh teh napak Dm da mars bi sam planet ostal B in čustva fantom nebi dal. Dm Kaj pa če bi bil res tak B da venero bi gledal čist vsak Dm da bla bi sam en tak planet da B nebi puncam mešal ta svet.[/TAB]