Prosim za akorde sledeče pesmi Jesen(ne hodi za menoj hodi za menoj) Listje pada nisem več tvoj plen vse okrog je ranjena jesen kot da bi zarezal zrak pohitel je moj korak tvoj je tok in neiskren Je pomlad ušla čez plod našla si je drugo pot gleda me oblak Ref: Ne hodi za menoj ostajam sam in svoj ni prostora za dva čas ne toči solza. Ne hodi za menoj ostajam sam in svoj ne ponujam ramen Tvoji doti bremen Kit: Listje več ne pada nov je dan vročekrven in iz starih ran. Vem da čas zelenih vej pride da bo vse kot prej do takrat pa hočem stran. Ne sprašuj me sploh kam grem nočem slišati o tem senca daj povej Ref http://www.youtube.com/watch?v=4wU5L-CvjN4&feature=youtube_gdata_player
Last 1 of All 4 Play [TAB] Gm D# ... Listje pada nisem več tvoj plen Gm D# ... vse okrog je ranjena jesen Gm D# kot da bi zarezal zrak pohitel je moj korak Gm F tvoj je tok in neiskren Gm D# Je pomlad ušla čez plod našla si je drugo pot Gm F g l e d a m e o b l a k Gm D# Ne hodi za menoj ostajam sam in svoj B F ni prostora za dva čas ne toči solza. Gm D# Ne hodi za menoj ostajam sam in svoj B F ne ponujam rameee ...... en, D# Gm tvoji doti breen .................[/TAB]