Prosim če mi lahko kdo spiše akorde za pesem Noro Prvi akord mislim da je Dm 2. Akord je C več pa ne vem Hvala za pomoč Link: http://www.youtube.com/watch?v=xj4cKMfu7hU&feature=youtube_gdata_player All 4 play Noro Ko padeš mi v oči se v glavi zavrti utrip mi ponori. Vsak tvoj dotik je past in spet sem tvoja last vojak na moji straži. Potijo se dlani v meni vse drhti a lažem si o tebi objemi so vrvi v njih se srce ulovi kaj naj storim ukaži. In vedno se zgodi ko se nasmeh rodi noro se mi zdi noro se mi zdi Ref Noro je brez tebe noro ko si tu sanjam sredi dneva zbujaš me v snu nočem brez tebe s tabo ne znam nora sem nate a ne priznam Noro je brez tebe noro ko si tu sanjam sredi dneva zbujaš me v snu nočem brez tebe s tabo ne znam nora sem a ne priznam In vedno se zgodi ko se nasmeh rodi noro se mi zdi noro se mi zdi Kit : Ko padeš mi v oči se v glavi zavrti utrip mi ponori. objemi so vrvi v njih se srce ulovi kaj naj storim ukaži. Ref:
Code: [FONT=courier new]Dm [/FONT][FONT=courier new]Ko padeš mi v oči se v glavi zavrti [/FONT] [FONT=courier new] C[/FONT] [FONT=courier new] utrip mi ponori. Vsak tvoj dotik je past in [/FONT] [FONT=courier new] Gm A Dm[/FONT] [FONT=courier new] spet sem tvoja last vojak na tvoji straži.[/FONT] [FONT=courier new] A#[/FONT] [FONT=courier new] In vedno se zgodi[/FONT] [FONT=courier new] Hdim[/FONT] [FONT=courier new] ko se nasmeh rodi[/FONT] [FONT=courier new] C[/FONT] [FONT=courier new] noro se mi zdi[/FONT] [FONT=courier new] A[/FONT] [FONT=courier new] noro se mi zdi[/FONT] [FONT=courier new]Ref[/FONT] [FONT=courier new]Dm Gm[/FONT] [FONT=courier new] Noro je brez tebe noro ko si tu [/FONT] [FONT=courier new] C F[/FONT] [FONT=courier new] sanjam sredi dneva zbujaš me v snu[/FONT] [FONT=courier new] A# Gm A[/FONT] [FONT=courier new] nočem brez tebe s tabo ne znam nora [/FONT] [FONT=courier new] sem nate a ne priznam[/FONT]