Zdravo! Prosila bi za akorde tele lepe pesmice hvala! SMISEL dej pomagej mi da najdem smisel zame je že čas da najdem nekoga ki odganjal mi bo mraz če lohk mi pomagaš te vzamem s sabo skupej bova našla nekej da nama bo bolj toplo dej pomagej mi da se otresem tega kar me žre ni krize vsak dan ampak ko je pa me potre v meni je želja da se spet sestavm se okol sveta odpravm s tabo bi me veselil ČE VERJAMEŠ ALI NE S TABO BI POČELA VSE VSAKO NORO STVAR VSAKO DIVJO STVAR Z DRUGIM BI PROPADLO VSE NAMA PA LAHKO USPE V FONTANO ZLIJ ZADNJE UPANJE vse te nore igre sem se šla že v preteklosti iskala nekoga sem da tak bi bil kot ti so mnogi pod pravo krinko se sprehajal mojemu srcu strah zadajal sam da ne bi našla te ČE VERJAMEŠ ALI NE ZDAJ KO TI SI NAŠ EL ME NISEM SAMA VEČ NISEM SI ODVEČ TO ŽIVLJENJE LEPO JE ZDAJ KO VIDIM SMISEL V NJEM Š E BUDILKE ZJUTRAJ SE VESELIM pridi greva stran od tu po svoje greva brez strahu da bi nama bilo hudo https://www.youtube.com/watch?v=J2gAy-_MQ_8
Če natakneš kapodaster na 1. polje lahko igraš tele prijeme: [TAB] C F C F C F C dej pomagej mi da najdem smisel zame je že čas F Em da najdem nekoga ki odganjal mi bo mraz A če lohk mi pomagaš te vzamem s sabo Dm G skupej bova našla nekej da nama bo bolj toplo C F C Dej pomagej mi da se otresem tega kar me žre F Em ni krize vsak dan ampak ko je pa me potre A v meni je želja da se spet sestavm Dm G se okol sveta odpravm C s tabo bi me veselil Em Če verjameš ali ne Am s tabo bi počela vse F vsako noro stvar vsako divjo stvar C O...o O...o Em z drugim bi propadlo vse Am nama pa lahko uspe F v fontano zlij zadnje upanje[/TAB]
Če pa nimaš kapodastra, pa so akordi malo težji. [TAB] (INTRO) D f# h7 G7 (2x) (VERZ 1) D7 G Daj, pomagaj mi, da najdem smisel, D7 zame je že čas, G f# da najdem nekoga, ki odganjal mi bo mraz.. H Če lahko mi pomagaš te vzamem s sabo, e skupaj bova našla nekaj, G/A (g-dur z a-jem v basu) da nama bo bolj toplo. (VERZ 2 – isto kot V1) Daj pomagaj mi, da se otresem tega, kar me žre.. Ni krize vsak dan, ampak, ko je, pa me potre.. V meni je želja, da se spet sestavim, se okoli sveta odpravim - s tabo bi me veselil'. (REFREN) D f# Če verjameš ali ne, h7 s tabo bi počela vse. Vsako noro stvar, G7 vsako divjo stvar. D f# Z drugim bi propadlo vse, h7 nama pa lahko uspe. V fontano zlij G7 zadnje upanje.. (VERZ 3 – isto kot V1 in V2) Vse te nore igre sem se šla že v preteklosti, iskala nekoga sem, da tak bi bil kot ti, so mnogi pod pravo krinko se sprehajal mojemu srcu strah zadajal - samo, da ne bi našla te. (REFREN 2x – akordi isto kot prejšnjič) (Drugič je tekst Če verjameš, ali ne, zdaj, ko ti si našel me, nisem sama več, nisem si odveč. To življenje lepo je, zdaj ko vidim smisel v njem. Š e budilke zjutraj se veselim. Če verjameš, ali ne, s tabo bi počela vse. Vsako noro stvar, vsako divjo stvar. Z drugim bi propadlo vse, nama pa lahko uspe. V fontano zlij zadnje upanje.. (BRIDGE – sax solo) D7 G D7 G (INTERLUDE) f# H Pridi, greva stran od tu, e7 po svoje greva brez strahu, G/A da bi nama bilo hudo... (REFREN 3x) končaš na D7 [/TAB]
še mal težji so! pol tona gor (ena prečka) od C je CIS. kako si prišel do Dja? PS aha - tale video brez Alexa: https://www.youtube.com/watch?v=z1P7sVAzF70