Prosim za akorde sledeče pesmi. Srce me razume Karkoli vidim kamor grem na tebe spomnim se, ker včasih skupaj sva počela vse. Naj bo cvet, kozarec vina, stol ki prazen je povsod mi manjkaš ti, pogrešam te. Ujeti hočem spet življenje, najti pravo pot a kaj ko ti ob meni si povsod. Tvoje slike in darila, pesem najina, na eni strani prazna postelja. REF.: Srce ne razume in resnice ne prizna, ne more verjeti da midva sva se razšla. Kot ogenj je želja da se vrne kar med nama je bilo bilo je a nikoli več ne bo. Ujeti hočem spet življenje, najti pravo pot a kaj ko ti ob meni si povsod. Tvoje slike in darila, pesem najina, na eni strani prazna postelja. REF.: Srce ne razume in resnice ne prizna, ne more verjeti da midva sva se razšla. Kot ogenj je želja da se vrne kar med nama je bilo bilo je a nikoli več ne bo. Bilo je a nikoli več ne bo. https://www.youtube.com/watch?v=3HJ7QHlPrHo Hvala
Code: C# F# C# Ebm C# Karkoli vidim kamor grem na tebe spomnim se H Abm C# ker včasih skupaj sva počela vse ........... F# C# Ebm C# Naj bo cvet kozarec vina, stol ki prazen je H F# C# F# povsod mi manjkaš ti, pogrešam te. E F# H Abm Srce ne razume in resnice ne prizna ...... E F# H Abm ne more verjeti da midva sva se razšla ...... E F# H Abm Kot ogenj je želja da se vrne, kar med nama je bilo E F# H bilo je a nikoli več ne bo. E F# H Abm E F# H s kapotom na prvi preč‡ki je mogoče bolj prijazno (ali vsaj razumljivejše) začetnikom: Code: C F C Dm C Karkoli vidim kamor grem na tebe spomnim se B Gm C ker včasih skupaj sva počela vse ........... F C Dm C Naj bo cvet kozarec vina, stol ki prazen je B F C F povsod mi manjkaš ti, pogrešam te. D# F B Gm Srce ne razume in resnice ne prizna ...... D# F B Gm ne more verjeti da midva sva se razšla ...... D# F B Gm Kot ogenj je želja da se vrne, kar med nama je bilo D# F B bilo je a nikoli več ne bo.