April - Ne bi

Discussion in 'Ugotavljamo akorde' started by mckmck1, May 20, 2011.

1. fearless

fearless New Member

Če njegova jeza izvira iz tega, ga povsem razumem. Ampak sem imel občutek, da mu je šel v nos tisti dolgčas, in ga je tukaj izkihnil. Zato sem mu obrazložil, da nisem mislil nič slabega, prej dobrega, hvaležnega! :D

Pa lep pozdrav!

2. mondxxi

mondxxi Super Moderator Staff Member

Neustrašni. Da se razumemo. Komentar, ki sem ga napisal zgoraj, ni letel na nikogar osebno. Je že res, da si nekje pripomnil, nekaj o dolgčasu vil, in ta tvoj sarkazem sem - priznam izrabil za opravičilo za svojo lenobo, ker ravno v tej temi vlečemo čreva sem in tja, nihče pa jih noče pospraviti tja kamor spadajo.

1.Dejstvo je, da je bila prošnja za akorde April-Ne bi izrečena v nasprotju s tukajšnjimi pravili, ki jih ti poznaš.
    2.S Moderator je na hitro napisal neko progresijo, ker mu je bilo dolgčas...
    3.Administrator je opozoril na nepravilnost v prošnji
    4.Prosilec se lepo zahvali za dobljeno progresijo in gre vadit, saj je pač dobil, kar je želel.
    5. in naslednjih "n" korakov Admin in Mod jadikujeta, kako je dolpoteg lahko ostal brez tako dobrega komada, kot je Ne bi od April.
    11. Mod zapriseže, da nikoli več ne napiše niti enega akorda, če ne bo v prošnji besedila.
    12. Admin je sarkastičen
    13. Junior Member NAPIŠ E BESEDILO!! Namesto Prosilca!In pripomni, da je s tem vrnil uslugo Modu... jaoo.

Skratka, da skrajšam zgodbico:
    Dejstvo je, da je fino, da se delo tistega, ki prosi za akorde in delo tistega, ki akorde napiše nekam shrani. Pošteno je tudi, da tisti ki prosi za uslugo tudi sam nekaj prispeva - in to je besedilo. Na tak način nastaja in se širi dolpoteg, do katerega lahko vsi veselo dostopate.

In za konec: NE NE NE BI jaz tegale nalagal v dolpoteg.
    Naj jo naloži tisti, ki jo veselo preigrava....

lpmondxxi

Edit: Nisem jezen.

Last edited: Jun 21, 2011
  3. fearless

fearless New Member

Saj vem, kaj se je dogajalo in podpiram te v vseh pogledih. Oglasil sem se le, ker sem mislil, da si si moj stavek narobe predstavljal in hotel raztolmačit nesporazum, ki ga kot kaže ni bilo in je vse na svojem mestu.

Lep pozdrav!

Share This Page