Če njegova jeza izvira iz tega, ga povsem razumem. Ampak sem imel občutek, da mu je šel v nos tisti dolgčas, in ga je tukaj izkihnil. Zato sem mu obrazložil, da nisem mislil nič slabega, prej dobrega, hvaležnega! Pa lep pozdrav!
Neustrašni. Da se razumemo. Komentar, ki sem ga napisal zgoraj, ni letel na nikogar osebno. Je že res, da si nekje pripomnil, nekaj o dolgčasu vil, in ta tvoj sarkazem sem - priznam izrabil za opravičilo za svojo lenobo, ker ravno v tej temi vlečemo čreva sem in tja, nihče pa jih noče pospraviti tja kamor spadajo. 1.Dejstvo je, da je bila prošnja za akorde April-Ne bi izrečena v nasprotju s tukajšnjimi pravili, ki jih ti poznaš. 2.S Moderator je na hitro napisal neko progresijo, ker mu je bilo dolgčas... 3.Administrator je opozoril na nepravilnost v prošnji 4.Prosilec se lepo zahvali za dobljeno progresijo in gre vadit, saj je pač dobil, kar je želel. 5. in naslednjih "n" korakov Admin in Mod jadikujeta, kako je dolpoteg lahko ostal brez tako dobrega komada, kot je Ne bi od April. 11. Mod zapriseže, da nikoli več ne napiše niti enega akorda, če ne bo v prošnji besedila. 12. Admin je sarkastičen 13. Junior Member NAPIŠ E BESEDILO!! Namesto Prosilca!In pripomni, da je s tem vrnil uslugo Modu... jaoo. Skratka, da skrajšam zgodbico: Dejstvo je, da je fino, da se delo tistega, ki prosi za akorde in delo tistega, ki akorde napiše nekam shrani. Pošteno je tudi, da tisti ki prosi za uslugo tudi sam nekaj prispeva - in to je besedilo. Na tak način nastaja in se širi dolpoteg, do katerega lahko vsi veselo dostopate. In za konec: NE NE NE BI jaz tegale nalagal v dolpoteg. Naj jo naloži tisti, ki jo veselo preigrava.... lpmondxxi Edit: Nisem jezen.
Saj vem, kaj se je dogajalo in podpiram te v vseh pogledih. Oglasil sem se le, ker sem mislil, da si si moj stavek narobe predstavljal in hotel raztolmačit nesporazum, ki ga kot kaže ni bilo in je vse na svojem mestu. Lep pozdrav!