Armin Van Buuren - White Sand

Discussion in 'Ugotavljamo akorde' started by urband, Jun 15, 2008.

1. urband

urband New Member

Živio =) Prvo kot prvo, lepo da tale stran zopet deluje. Me ni blo gor že neki časa in morm rečt da kul zgleda in tut dela hitrej.

Zdej pa k stvari...

Iščem tabse za pesem od Armin Van Buurena in sicer White Sand. Solo je dost lahk ampak po posnetku mi ni ratal izvest tistih višjih tonov.

http://www.youtube.com/watch?v=OX4s25ZbwR8

Tam nekje pr 1:10 me zmanjka :D hehe

Je še kdo kej tole probavu? Sej je dost lahk k se ponavla sam najdt je treba taprave prijeme.

Če bo kdo pomagu spisat, lahko nardimo ceu tab pa objavmo ane. K ni še nikjer.

2. McMatthew

McMatthew Member

e|-10p8----8-8...---|-12h13--------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    B|------10----------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    G|------------------|-------14...--|-15..-14..-|-12..-10..-|-15..-14..-|-12..-10..-|x2
    D|------------------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    A|------------------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    E|------------------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|

e|-1-3-5-6-5-|-1-3-5-6-5----|-----------|-----------|-----------|-----------|
    B|-----------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    G|-----------|--------------|-15..-14..-|-12..-10..-|-15..-14..-|-12..-10..-|
    D|-----------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    A|-----------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    E|-----------|--------------|-----------|-----------|-----------|-----------|
    -
    e|-10p8----8-8...-|-12h13-------|
    B|------10--------|-------------|
    G|----------------|-------14...-|
    D|----------------|-------------|
    A|----------------|-------------|
    E|----------------|-------------|

Solo
    e|-------------|
    B|----15-------|
    G|-14----17-15-|
    D|-------------|
    A|-------------|
    E|-------------|

Takole nekako gre pa uživancija

3. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

mal sem ti uredil tele tabse... (včasih je treba sam font zamenjat)

4. McMatthew

McMatthew Member

Hvala em nism se kj dost uvraju s tem :)

5. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

s tem postom si se pa še manj uvraju...

6. Robi-kita

Robi-kita Senior Member

Share This Page