Arthem

Discussion in 'To je moj bend' started by SeLoTeJp, Jul 8, 2009.

1. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Zopet pozdravleni! :D

Kdor bi rad slišal kakšen posnetek, na http://www.arthemband.com/ je ena malenkost z zadnjega nastopa! Posnet je tudi en avtorski komad, ampak ga še ni na strani, ker smo ga prijavili na en natečaj in ne sme nikjer še bit.. :)

Lahko pa ga (med drugimi) slišite jutri ob 21h v Kranju na bazenu, kjer smo s 1st strike predskupina MIT-om! Se vidimo tam! ;)

2. vampire

vampire Dobra vila

Danes sem jih našel na izklopu!

3. vampire

vampire Dobra vila

Dobro ste odšpilal! Samo ful se je opazilo, da vas daje trema! ;) Poleg tega, da se je kitaristu kabel odklopil in nekaj tehničnih težav kamermana.. :)

Sem poslal 10sms-jev!

Držim pesti, da zmagate!

Za informacijo, če hoče še kdo glasovat: Glasuje se do srede, samo prek mobilnih telefonov, tako, da pošljete SMS z vsebino ''nlp 2'' (arthem) ali ''nlp 1'' (equilibrium, da ne bo kdo rekel, da sem pristranski) na številko 3000.

4. robo100

robo100 New Member

Tudi jaz sem gledal :D Ne bi bilo treba kamermanu kazat, da je nazaj kabel vklopil :D Drugače odlično odigrano in tudi glasoval sem že. Good Luck

5. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Najlepša hvala!!

Nekaj tehničnih težav je pa bilo ja.. :D

6. Aries

Aries Member

A bi se dalo to še kje videt?

7. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Mislim, da naj bi RTVjevci dali v arhiv oddaj - bom sem pripopal link. Če ne bomo pa kako drugače :)

8. robo100

robo100 New Member

to tudi jaz tuhtam zakaj nisem snemal, ker na spletni strani nič ne najdem :S

9. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Evo ga:

[YOUTUBE]NPmT-0Nwp6o[/YOUTUBE]

10. AliAs

AliAs Super Administrator Staff Member

Dober nastop, samo škoda, da je imel solo kitarist težave z distorzijo v prvi polovici.

Zaključek videa me je pa prav nasmejal :D

11. For

For Active Member

Bravo fantje!

Sploh ni slišati tako grozno v tisti prvi polovici.... :huh:

Za razmislit je in delati na tem da je ena distorzirana kitara dovolj.
    Če po pravici povem se mi je prva polovica zdela boljša ....mogoče še malo boljši clean in bilo bi super.

V vsakem primeru ste dobro odšpilali ....svaka čast!

12. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Spodbudno !

13. Aries

Aries Member

Men se zdi vredu, melodija me vsake toliko časa na metallico spominja. ( na njihov stil )

14. Pepc619

Pepc619 New Member

Odličen nastop! Res škoda, da je imel lead kitarist probleme z distorzijo. Se je pa za tem vse popravlo! Konec pa je bil res nepričakovan haha.

15. vampire

vampire Dobra vila

Svaka čast! Zaključek je res fenomenalen! :D:lol::lol::lol:

16. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

[YOUTUBE]SHlUfiNSMuo[/YOUTUBE]

Last edited by a moderator: Feb 15, 2011
  17. For

For Active Member

Dobro, dobro ....zelo ste napredovali ....čeprav bi raje sliĹĄal kako to zveni v Ĺživo.

V vsakem primeru je tole veliko boljĹĄe od tistega kar sem prej posluĹĄal.

Bravo!

18. Aries

Aries Member

Odlično, dober komad. Le tako naprej. Pa tudi tole je Bine pel, če prav slišim, dober vokal ;).

19. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Hvala Aries! Bine je pel ja, pel je pa tudi v dveh novih avtorskih komadih, katera se bo dalo slišat zelo kmalu :)

K ogledu vabi še naš youtube kanal, kjer se med drugim najdejo priredbe komadov, ki so nam kul ;)

http://www.youtube.com/user/ArthemTV

LP!

20. SeLoTeJp

SeLoTeJp Senior Member

Share This Page