Attic Mist

Discussion in 'To je moj bend' started by Dgl44, Jan 2, 2016.

 1. Dgl44

  Dgl44 New Member

  Attic Mist je petčlanska zasedba iz Škofje Loke. Kljub raznolikemu glasbenemu ozadju (jazz, blues, rock in punk), smo našli skupno pot v igranju hard rocka s prizvokom bluesa in funka.
  V trenutni zasedbi obstajamo od decembra 2014, band pa je bil zasnovan pol leta prej. Začeli smo s preigravanjem priredb, ker pa naša želja ni postati tribute band, smo se preusmerili v pisanje avtorskih skladb.
  Julija 2015 smo se odpravili v studio, kjer smo posneli svoj prvi single Chris, trenutno pa snemamo naš prvi EP. Za sabo imamo že lepo število koncertov tako doma kot v tujini, najdlje kar smo zaenkrat prišli pa je bil Műnchen.

  Za groove poskrbita Zala Janežič na bobnih in basist Amadei Šaršanski, melodičnost komadov ustvarita kitarista Matija Veber in Matevž Kovačič, vse skupaj pa obogati Maja Vene s svojim čistim in prodornim vokalom, ki sicer ni ravno značilen za hard rock, a ravno to daje skupini Attic Mist povsem unikaten zvok.

  [​IMG]

  Check us out! :cool:

  facebook: https://www.facebook.com/AtticMist/
  single:
   
  Last edited: Jan 2, 2016
  NoMAD likes this.
 2. Dgl44

  Dgl44 New Member

  Ker so nam v Kranju zaprli edini subkulturni center smo tudi mi posneli video za akcijo #VRNTENAMTRAINA!

  Check it out:
   
 3. Dgl44

  Dgl44 New Member

 4. Dgl44

  Dgl44 New Member

  Attic Mist se vrača!

  Po dveh mesecih neumornega iskanja, sprobavanja in vztrajanja, da najdemo vokalista nam je končno uspelo!
  S koncertom, in zmago, na polfinalnem večeru Špil Lige 2016 se nam je pridružil Timotej Jerman.
  Odkar je prvič slišal komade pa do trenutka, ko smo stopili na oder so pretekle le tri vaje! V tem času se je naučil štiri komade in celo spisal besedilo za petega. Nastop je izpeljal z neverjetno energijo in samozavestjo ter tako popolno zaključil celoto, katere ime je ATTIC MIST!

  Kaj to pomeni? To pomeni precej novosti, med drugim številne nove komade, končanje EP-ja, vrnitev na koncertna prizorišča in še in še.

  Posnetek petkovega koncerta si lahko ogledate na:
  http://livestream.com/vzivo/Spilliga2016/videos/120671813

  Ob tej priložnosti pa bi se radi iskreno zahvalili tudi vsem, ki ste prišli na avdicijo in pokazali ljubezen do glasbe in željo do ustvarjanja z nami, vendar se nismo dovolj ujeli. Želimo vam veliko uspeha na vaši glasbeni poti še naprej!

  Spread Anarchy!

  [​IMG]
   
  LiMuBai likes this.

Share This Page