Iščem akorde za pesem Kam si namenjen (dragi moj) od Belih vran. Imam mp3 in besedilo, če kaj pomaga. Original je od Brotherhood of Man - Where Are You Going To My Love. Izvajali pa so ga tudi Olivia Newton-John, The Osmonds in še drugi. LP MiSt :64:
KAM SI NAMENJEN DRAGI MOJ Bele vrane Čujem tvoj glas in se dotaknem tvojih las, skupaj z roko v roki kot nekoč, hodiva midva. Skrij svoj nasmeh, čeprav poljubljaš nežno me, vedno bolj in bolj mi gre na jok, saj je to slovo. Refren: Kam si namenjen dragi moj, se boš znova vrnil s soncem, kadarkoli boš prišel, mi je prav. Kam si namenjen dragi moj, boš mogoče tu že jutri, kadarkoli se boš vrnil, mi je prav. Čujem tvoj glas, še vedno kliče me, kamorkoli zrem je tvoj obraz poleg, tebe ni. Vse kar imam, vse želje mojega srca, to bila si ti, še vedno si, prosim vrni se. Refren
Upam da nisem pretiraval ... Code: KAM SI NAMENJEN DRAGI MOJ Bele vrane H E H E A E D Cujem tvoj glas ... in se dotaknem tvojih las, F#m C# F# skupaj z roko v roki kot nekoc, hodiva midva. H F# E Skrij svoj nasmeh ... ceprav poljubljaš nežno me, G#m D# G# vedno bolj in bolj mi gre na jok, saj je to slovo. Refren: Fm Kam si namenjen dragi moj, Cm C# se boš znova vrnil s soncem, G# Fm F# D# kadarkoli boš prišel, mi je prav. G# Fm Kam si namenjen dragi moj, Cm C# boš mogoce tu že jutri, G# Fm F# E kadarkoli se boš vrnil, mi je prav. A E D Cujem tvoj glas ... še vedno klice me, F#m C# F# kamorkoli zrem je tvoj obraz poleg, tebe ni. H F# E Vse kar imam ...vse želje mojega srca, G#m D# G# to bila si ti, še vedno si, prosim vrni se. malo sem poslušal še original : Code: The Brotherhood Of Man - Where Are You Going To My Love B D# B D# G# D# C# I hold your hand ...and gently touch your hair Fm C F D# Then well walk together hand in hand The way it used to be B F D# The way you smile ...and kiss me tenderly Gm D G Tears begin to fill my misty eyes Now you are gone from me Em Where are you going to, my love Hm C Will you come back when the sun shines G Em F D Anytime you want to come home its all right G Em Where are you going to, my love Hm C Will our love return tomorrow G Em F D# Anytime you want to call me Its all right I hear your voice Its always haunting me Everywhere I turn I see you face But youre never there Youre all I have, Youre all Im living for I cant bear the pain and misery Please come back to me Where are you going to, my love Will you come back when the sun shines Anytime you want to come home Its all right Where are you going to, my love Will our love return tomorrow Anytime you want to call me Its all right Š e malo sem se igral in nastal je tale POSNETEK iz D-dura http://soundcloud.com/nomad-8/nomad-kam-si-namenjen-dragi tole so pa akordi, ki sem jih tu igral: Code: KAM SI NAMENJEN DRAGI MOJ Bele vrane D G D G C G F Cujem tvoj glas ... in se dotaknem tvojih las, Am E A skupaj z roko v roki kot nekoc, hodiva midva. D A G Skrij svoj nasmeh ... ceprav poljubljaš nežno me, Hm F# H vedno bolj in bolj mi gre na jok, saj je to slovo. Refren: G#m Kam si namenjen dragi moj, D#m E se boš znova vrnil s soncem, H G#m A F# kadarkoli boš prišel, mi je prav. H G#m Kam si namenjen dragi moj, D#m E boš mogoce tu že jutri, H G#m A G kadarkoli se boš vrnil, mi je prav. C G F Cujem tvoj glas ... še vedno klice me, Am E A kamorkoli zrem je tvoj obraz poleg, tebe ni. D A G Vse kar imam ...vse želje mojega srca, Hm F# H to bila si ti, še vedno si, prosim vrni se.
Hvala Nomad, :24: tvoja varianta iz Dja mi je še najbolj všeč. Kot kaže se bom vseeno moral naučiti prijeti Dis. Hvala še enkrat in lep pozdrav vsem. MiSt :64:
Dis - mol je sigurno velik lažji kot dur... Tega (D#-dura) se pa tud jaz ponavad znebim, če se le da... Kam si namenjen dragi moj