Lep pozdrav! IĹĄčem besedilo pemi: Maja Blagdan - Zvala sam ga ančele Goran Karan - Kad podne zazvoni NajlepĹĄa hvala!
Verjetno si tole malo narobe dojel. Zelo dvomim da bo ĹĄel kdo pisat besedilo prav zate. Ta forum soba je tu bolj zato da ti pomagamo razčistiti kako nejasno besedo, ki se jo slabo sliĹĄi itd... Zatorej velja tukaj tako kot v sosednjih sobah iz "Dobrih vila" da nekaj najprej sam naredi - začni. (Vsaj za link na YT bi se lahko potrudil!) Po svojem posluhu najprej sam spiĹĄi besedilo, ga sem prilimaj, pa ti bomo pomagali zadevo dokončati.
na googlu v 2 minutah... Zvala sam ga andjele Izvodjac: Maja Blagdan Da l\' u ljubav vjerovati vise i da sunce ide poslije kise kad me lomi k\'o pticu u letu blize onom nego ovom svijetu Al\' u ime jedne zelje stare ako nekad volimo se mi prijatelji, uzmite gitare sjedite i zapjevajmo svi REF. A zvala sam ga andjele andjele, moj andjele i zvao me je andjele andjele, moj andjele I sto je ljubav nego bol gdje bijese more sad je sol kad je srce prokleto da sve bi opet ponovo Prijatelji, uzmite gitare sjedite i zapjevajmo svi REF. A zvala sam ga andjele andjele, moj andjele i zvao me je andjele andjele, moj andjele I sto je ljubav nego bol gdje bijese more sad je sol kad je srce prokleto da sve bi opet ponovo dva bi puta umrlo Mogu živit mijun godin i da lita projdu pusta ma ni jedna ka no tvoja jubiti me neč‡e usta. Goran Karan - Kako Da Te Zaboravin Mogu dušo umrit sutra i ka da me ni ni bilo ma ni jedno ka no tvoje grijalo me nije tilo. ref: Kako da te zaboravin kad sve si meni bila ti kako da te zaboravin jedina moja jubavi. Mogu druge jubav prosit al mi viruj nije stalo jer ni jedno ka no tvoje srce mi se ne bi dalo. ref: 2x