Besedilo pesmi

Discussion in 'Iščemo besedilo ali naslov / izvajalca pesmi' started by coolclan, May 17, 2011.

1. coolclan

coolclan New Member

Pozdrav!

Sem novi tukaj na forumu, bi se predstavil kdaj drugič če lahko^_^
    Prosil bi za besedilo od Zaklonisce Prepeva - Jos uvek pomislim na tebe

Rad bi uploadal komad z tablaturami ampak yugo-rock besedila mi negredo ravno od rok, saj nimam nobene podlage z srbo-hrvaščino (se oproščam če nepišejo v srbohrvaščini)

Pesem se najde tukaj

http://www.youtube.com/watch?v=k0VRHggOPmo

Besedilo pa postajte tukaj ali pa pišite na ZS!

Hvala! :)

2. coolclan

coolclan New Member

Oh se opravičujem :/ sem ravnokar našel... sem malo rustav še z internetom ipd.
    Bi prosil če lahko moderator zbriše moj post, da ne bo sovražnih komentarjev :)

3. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Sovražnih komentarjev ne bo, če pa bodo; bodo zbrisani.
    Od tega tvojega posta sem pa itak razumel sam to da nekej iščeš in si potem najdu. Me pa zanima kaj si iskal.

4. coolclan

coolclan New Member

Me veseli da so še prijazni ljudje, ki razumejo :)
    Kot sem omenil zgoraj sem iskal besedilo od pesmi Jos uvek pomislim na tebe od novogoriškega Zaklonišče Prepeva :) da bi lahko napisal tablaturo za to stran^_^
    Sedaj le počakam na potrditev in moja prva tablatura bo postala uradna :) (upam no :D )

5. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

Spustil sem tvojo tablaturo (akorde) v karanteno, kjer bo tudi ostala, do nadalnjega, ker je dolpoteg še vedno v fazi prenove. Če so akordi pravi bomo še preizkusili... upam da se kdo javi. Lahko ti pa takoj povem da je mal brezveze pisat na tak način kako se solo igra, če ne daš pravega taba zraven. V tem slučaju pač napišeš "solo" pa mirna bosna.

in seveda dobrodošel ne glede na pravilnost transkripcije!

Share This Page