Pozdrav! Sem novi tukaj na forumu, bi se predstavil kdaj drugič če lahko^_^ Prosil bi za besedilo od Zaklonisce Prepeva - Jos uvek pomislim na tebe Rad bi uploadal komad z tablaturami ampak yugo-rock besedila mi negredo ravno od rok, saj nimam nobene podlage z srbo-hrvaščino (se oproščam če nepišejo v srbohrvaščini) Pesem se najde tukaj http://www.youtube.com/watch?v=k0VRHggOPmo Besedilo pa postajte tukaj ali pa pišite na ZS! Hvala!
Oh se opravičujem :/ sem ravnokar našel... sem malo rustav še z internetom ipd. Bi prosil če lahko moderator zbriše moj post, da ne bo sovražnih komentarjev
Sovražnih komentarjev ne bo, če pa bodo; bodo zbrisani. Od tega tvojega posta sem pa itak razumel sam to da nekej iščeš in si potem najdu. Me pa zanima kaj si iskal.
Me veseli da so še prijazni ljudje, ki razumejo Kot sem omenil zgoraj sem iskal besedilo od pesmi Jos uvek pomislim na tebe od novogoriškega Zaklonišče Prepeva da bi lahko napisal tablaturo za to stran^_^ Sedaj le počakam na potrditev in moja prva tablatura bo postala uradna (upam no )
Spustil sem tvojo tablaturo (akorde) v karanteno, kjer bo tudi ostala, do nadalnjega, ker je dolpoteg še vedno v fazi prenove. Če so akordi pravi bomo še preizkusili... upam da se kdo javi. Lahko ti pa takoj povem da je mal brezveze pisat na tak način kako se solo igra, če ne daš pravega taba zraven. V tem slučaju pač napišeš "solo" pa mirna bosna. in seveda dobrodošel ne glede na pravilnost transkripcije!