Oj. Sem že objavil v temi iščemo besedilo, ampak mislim da bom tukaj imel več uspeha. Če se admini ne strinjajo, naj brišejo. Iščem Tabe za big foot mama - pot iz trnja solo. Solo bi še morda znal tabe izpisat če bi si čas vzel, ampak se mi ne zdi potrebno, ker bo naš itak bolj impro na solo igral. Zanima me če kdo sliši kaj igra ritem tačas v ozadju. Ker jaz slišim sicer da igra menda nek scale, ampak ne slišim točno kaj. Code: intro in verz e|---------7-----------5----------------------------------------| B|-----------7-----------5--------------------------------------| G|-----7-----------6--------------------------------------------| D|---9---9-------7---7------------------------------------------| A|--------------------------------------------------------------| E|--------------------------------------------------------------| Ob koncu verza e|---------7-----------5---7-5----------------------------------| B|-----------7-----------5-----5--------------------------------| G|-----7-----------6-------------7-6----------------------------| D|---9---9-------7---7------------------------------------------| A|--------------------------------------------------------------| E|--------------------------------------------------------------| začetek solota 4x 4x e|--------------------------------------------------------------| B|--------------------------------------------------------------| G|--------------------------------------------------------------| D|----5---------------------------------------------------------| A|--7---7-5---------7-------------------------------------------| E|----------------7---7-5---------------------------------------| Potem gre kitara s celo zadevo par oktav višje, ampak ne slišim v posnetku dobro celote. Če se komu ljubi in ima boljši posnetek in uho kot jaz bi bil zelo hvaležen če bi dopolnil solo in dopisal še katere akorde igra ritem ob solaži. Hvala za pomoč.