hej... jest bi pa prosila če ma kdo akorde od kešne muske iz ta novga cdja od big foot mame-važn da zadane
aha... mela bi naprimer Ona je samo za mene al pa Narava gre po svoje,sm žal ne najdem besedil nikjer na netu
u najdla sm besedila... pomlad-BFM Naboj, je sekal tisti dan. Naboj, od vsega sranja si zbežala z mano stran. Nagon, prhutanje tvojih kril. Nagon, v življenju vsakdo rabi svoj dotik. Razmisli, kaj prinesel jutrišnji bo dan. In vsako leto, ko rodi se spet pomlad. V srcu svoboda, v zraku razvzrat, paz'm samo, da ne padeva v prepad, ker veš z nama pada tud pomlad. Nikdar, tko rekla si tedaj. Nikdar, ne sprašuj morda še kdaj, morda še kdaj Razmisli, kaj prinesel jutrišnji bo dan. In vsako leto, ko rodi se spet pomlad. V srcu svoboda, v zraku razvzrat, paz'm samo, da ne padeva v prepad, ker veš z nama pada tud pomlad. [solo] Razmisli, kaj prinesel jutrišnji bo dan. In vsako leto, ko rodi se spet pomlad. V srcu svoboda, v zraku razvzrat, paz'm samo, da ne padeva v prepad, ker veš z nama pada tud pomlad. Vse se mi upira – BFM Vse od jutra do večera, sem priklopljen na avtomat, motiv evro šelestenje, ni časa jest, ni časa spat. Okrog mene sami norci, lastne duše bi prodal, stres, dehobi nadrejeni, z njim se nadzira kapital. Gradijo gradove oblaki, besede je pa tko ne držijo, topijo nas v lastnem soku, gradijo name iluzijo. Vse, vse se mi upira, vse, vse sem že prekril, vse, vse se mi podira, vse bi razbil, kar sem zgradil. Sistem obvladajo prevare, lažniv obraz, ušiv, bolan, v čem je smisel tega sranja, skor od dnarja ostaneš sam. Gradijo gradove oblaki, besede je pa tko ne držijo, topijo nas v lastnem soku, gradijo name iluzijo. Vse, vse se mi upira, vse, vse sem že prekril, vse, vse se mi podira, vse bi razbil, kar sem zgradil. 2x Mal premal – BFM Neki čudnga smo jedl, ampak ni nam blo slabo, dišal je po naravi, dišal je zlo lepo. Zgublal smo kontrolo, in ful smo se smejal, ampak mal premal, premal smo vase dal. Mal premal, premal, premal smo vase dal, ampak mal premal, premal smo vase dal. Napetost je bla v zraku in pogledi so letel, vzdihljaji so odmeval, v glavah nam je vrel. Začel smo se odpirat, vroče je postal, ampak mal premal, premal smo vase dal. Mal premal, premal, premal smo vase dal, ampak mal premal, premal smo vase dal. 2x Smo se ubranil, lahko bi se končal, ampak mal premal, premal smo vase dal. Mal premal, premal, premal smo vase dal, ampak mal premal, premal smo vase dal. 2x yeah… Ona je samo za mene – BFM Mlada in sama v cvetu mehkih trav, bel nasmeh se je v soncu lesketal, kakor ptica svobodnega duha, polna madežev…..od kalnega dežja. Ona je samo za mene, ona je samo za nas, ona ima strupeno lep obraz. 2x Postala sva eno v cvetu mehkih trav, že je vzgajala v nama je žival, dotaknila za hip sva se neba, polna madežev…..od kalnega dežja. Ona je samo za mene, ona je samo za nas, ona ima strupeno lep obraz. 2x Kot naenkrat sem se je odbil, kot raguji v krogu smo ril, kar naenkrat so rezovi popustil, kot duhovi smo iz iste čaše pil. Ona je samo za mene, ona je samo za nas, ona ima strupeno lep obraz. 2x Ona je samo za mene, ona je samo za nas. 2x ...pa seveda če ma kdo lahk tud od drugih musk
Jaz sem pravkar uploadal "Ona je samo za mene", zdaj jo morajo samo še potrditi administratorji. Zna se zgodit, da bom spisal še kakšno, če bo le čas in volja. Prav veliko časa mi tale komad ni vzel.
Besedilo za komad Važn da zadane najdeš v tej temi Big Foot Mama Night_wing, če pa na netu ne najdeš besedila, ga pa potem spišeš sama - 3. točka pravil tega foruma zahteva, da prošnji obvezno priložiš besedilo... ne pričakuj, da bo nekdo pisal akorde in še besedilo zraven - ti morebitnemu dobrotniku čimbolj olajšaj delo! Poleg 'Ona je samo za mene' pa je v Dolpotegu iz novega albuma še komad Moja mama Ostale transkripcije od BFM pa v mapi: Big Foot Mama
ja sj sm kukr sm najdla besedil prložila,če sama napišem pa nism sigurna če so vse besede pravilne...bom upoštevala to od zdej naprej
tuki je še besedilo od Važn da zadane: VAŽN DA ZADANE - BFM One, two…..one, two, three…. Lahko je ljubezen, lahko samo strasti, lahko samo občutek, važn, da zadane te u srce. Lahko je let v oblake, lahko naravna snov, ki nam oživlja žile, važn, da zadane. Važn, da zadane, važn, da zadane te u srce, zadane, važn, da zadane, važn, da zadane te u srce. Karkoli iskre vname, karkoli dan odpre, karkoli dušo gane, važn, da zadane. Važn, da zadane, važn, da zadane te u srce, zadane,važn, da zadane te u srce. u srce…. Važn, da zadane,važn, da zadane te u srce, zadane, važn, da zadane te u srce, u srce...
Mi tud nismo sigurni če so vsi akordi pravilni ! ... in ne boš verjela, včas še avtorji sami ne vejo - ker pač včasih mal drgač zapojejo/zaigrajo, in to velja tako za akorde, tabe, kot tudi za besedila ... :huh:
aha..no tuki sm spisala besedilo za BFM-Razjeda... BFM-Razjeda Morda, me ne bi skelel, in ne tko bolel, in frendi bi me razumel. Morda, ce bi imel, enako bogat in socen besedni zaklad. REFREN A glej, odkar te ni, iz nosa mi lije kri, zaliva nebo. In glej, odkar te ni, greni kakor.... razjeda razjeda telo. Morda, me ne bi skelel, in ne tko bolel, in frendi bi me razumel. Morda, iz sebe bi dal, vse kar sem prestal, in kar sva imela zažgal. REFREN A glej, odkar te ni, iz nosa mi lije kri, zaliva nebo. In glej, odkar te ni, greni kakor.... razjeda razjeda telo. A glej, odkar te ni, iz nosa mi lije kri, zaliva nebo. In glej, odkar te ni, iz nosa mi lije kri, zaliva nebo. In glej, odkar te ni, greni kakor.... razjeda razjeda telo, razjeda telo.
pa še ena... BFM-Narava gre po svoje Vsakic ko te srecam, se neki zgodi. Dvigne se megla, srce vzdrhti. Razpnejo se bela jadra, znacilen simptom. Naelektrenih misli, sprosti se vsak atom. Narava gre po svoje, in lepota vzcveti, še vedno ne verjamem, da je zlo kar se rodi. Še preden izplujem, se potegneš nazaj. Ker noceš tvegat, iz polne lune v mlaj. Sej jest te razumem (valda), ceprov dobr vem. Sej jest te razumem, ceprov cutm res mocno. Narava gre po svoje, in lepota vzcveti, še vedno ne verjamem, da je zlo kar se rodi. Narava gre po svoje, in lepota vzcveti, še vedno ne verjamem. Narava gre po svoje, in lepota vzcveti, še vedno ne verjamem, da je zlo kar se rodi. Narava gre po svoje, in lepota vzcveti, še vedno ne verjamem, da je zlo kar se rodi, da je zlo kar se rodi.
Važn da zadane akordi + besedilo + tablatura / tab / tabulatura Ekola tablatura in akordi za Važn da zadane Solaž nisem napisal do konca, ker se preslabo sliši kaj Zoki improvizira - škoda mojih živcev in časa Napisal pa sem glavni solo.... oz solo v refrenu. Če ima kdo voljo in znanje pa naj dokonča še tiste improvizacije. A bo kdo mogoče še kakšne akorde uploadal za zadnji album?