Joj, ti imaš pa res čudne želje. Kolikor jaz vem Zuljan nima svojih pesmi, ampak sodeluje z drugimi glasbeniki in v njihovih pesmih igra kitaro in sodeluje z njimi kot aranžer ali producent. To je podobno kot pri gospodu in gospe Vlašič, ko pišeta za druge pesmi npr. do pred kratkim je bila ena bolj znanih Nuša Derenda in ko si hotel kakšen njen komad tudi nisi rekel, da imel komad od zakoncev Vlašič. Torej svetujem ti, da poiščeš spletno stran Bora Zuljana, poiščeš s kom je sodeloval (vsi vemo, da je dolga leta igral pri Šank Rock-ih) in tam boš (verjetno) našel seznam vseh pesmi.
Ima svoje pesmi. Sam imam namreč en njegov album, tablatur pa žal nisem nikoli delal za te peswmi, tako da... Mogoče se bom pa kdaj tega lotil.
Najbrž misliš: Ampak ali obstajajo tabalature pesmi, ki jih je on sam napisal? Ker, če uporabim logiko na tvojem originalnem stavku - je odgovor :"Da ; če jih še ni uničil" :lol:
Je že prav vprašal. Zakaj bi bil problem, če bi svoje lastne tablature dal na voljo, seveda potem, ko je že album izdan! Sicer pa lahko poskusiš vprašati direktno njega, oz. njegov studio. Pojdi na njegovo uradno stran in tam imaš mail.
Kot ti je napisal prowler...pojdi na njegovo spletno stran in ga preko maila kontaktiraj. Sigurno ti bo poslal kaj materiala. Probat ni nikoli greh
Ne se bat, je v redu človek, sem kar nekajkrat govoril z njim, dokler je imel še trgovino v Novi Gorici. Sem prepričan, da ti bo pomagal.
sakic23 ! a se mi sam zdi al sem/smo ti že enkrat neki zlo podobnega razlagal... Eni glasbeniki smatrajo da jim objavljanje zapisov njihove glasbe (akordi/tabsi) koristi - npr.: Mi2, ki imajo nekaj akordiranih besedil celo na svoji uradni strani. drugi spet smatrajo, da je to že poseganje v njihove avtorske pravice... Lep primer je Andrej Šifrer, ki prodaja (izdaja) knjižice s svojimi akordiranimi besedili (pesmarice), zato ne odobravajo objavljanja transkribcij njihovih komadov. Vmes je cel spekter glasbenikov ki jim tudi mal dol visi vse skupaj... ali pa celo niti za svoje potrebe ne pišejo akordov in tablatur, ker pač obvladajo zadevo iz glave (po posluhu recimo)... Trdim da 99% transkripcij ki se vala po spletu izvira od navdušencev, ki pač snamejo akorde, ali tabse po posluhu in jih zapišejo ter objavijo nekje na netu... tako kot to počno naše dobre vile. Razumel bi tvojo prošnjo tukajšnjim dobrim vilam, naj ti snamejo kak Zuljanov komad, resnično pa težko razumem prošnjo naj ga nekdo drug prosi v tvojem imenu !!!! ???? zakaj le ? Tisti CD, ki ga je izdal se mislim da vala tudi nekje pri meni doma... ni ravno velikokrat bil špilan, samo - kot se spomnim je kar zahtevna muska... zdi se mi da meji malo na Jazz sceno.... v vsakem primeru pa to ni noben easy pop. Ali imaš sploh to v mislih, ali pa ga kar malo zamenjuješ z muziko, ki jo je soustvarjal s ŠankRocki Skratka, najdi ga... piši mu... in poročaj !