Country band išče solo kitarista/ko, basista/ko, violinista/ko... (LJ)

Discussion in 'Bend te išče / ti iščeš bend' started by Jerrry, Nov 21, 2016.

 1. Jerrry

  Jerrry New Member

  Ustanavlja se country band.
  Iščemo basista/ko prav tako ste k sodelovanju vabljeni tudi tisti, ki igrate na banjo ali orglice.
  Zasedbo zaenkrat sestavljajo vokalist, bobnar, ritem kitarist, solo kitarist in violinistka, vsi z nekajletnimi izkušnjami na svojem primarnem področju.
  Band je zasnovan na ideji igranja priredb country komadov, ki so večinoma primerni in uporabni v country line dance svetu. Poudarek je predvsem na akustični izvedbi.

  Prostor za vaje imamo, termini vaj so ob nedeljah dopoldan in ponedeljki po dogovoru.

  Člani smo zelo zagreti, svoj prosti čas predajamo glasbi in ustanavljanju tega banda, zato od novih članov pričakujevmo predvsem predanost in prilagodljivost. Pogoj je polnoletnost, lastna oprema, ki je potrebna za popolno učinkovitost tvojega inštrumenta. Pozdravljamo kakršnekoli izkušnje, predvsem pa si želimo članov z voljo do ustvarjanja.

  Band, četudi šele v nastajanju, ima že zagotovljene skoraj vsakomesečne špile na country line dance dogodkih. Ambicije banda pa segajo tudi do polprofesionalnega nivoja.
  Glede terminov vaj pred špili bomo bolj prilagodljivi, saj si želimo kvalitete.

  Zainteresirani se javite na telefonsko številko 031 560 160 (Nejc), katerikoli dan med drugo in peto uro ali na mail:sonsofagun.band@gmail.com. Nadaljne informacije bomo predebatirali po telefonu, zato v primeru maila obvezno pustite svojo kontaktno številko, poleg nje pa še kratek opis in osnovne podatke.


  V upanju na sodelovanje, JIHA!
   
  Last edited: Jan 4, 2017
  LiMuBai likes this.

Share This Page