fajni komad - upam, da se bo našel kakšen junak in ti tole spisal. Da ne bo meni treba Morebitnemu dobrotniku pa olajšaj delo in prilepi tukaj besedilo (če ga na netu ne najdeš, ga spiši sam)
Ko hodiš nad oblaki pleteš mrežo svojih sanj, ne pripadaš temu svetu samo zaljubljena si vanj Z nasmehom vznemirjaš planete trkaš na rajska vrata slišim tvoje pete narejene iz zlata refren: Ko hodiš nad oblaki pazi na vsak svoj korak vem da odzgoraj se vse lepše zdi rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti[2x] Ko izginjaš v oblakih dima bežno še pogledaš me zapomnil si bom tvoj obraz hotela ali ne Proti novim sanjam zdaj nosi te ne izbriši vsega za sabo da boš imela kam vrniti se... refren[2x] Rad bi bil zrak, ki ga dihas ti... upam da je ok, tist ko tole spise ma pir v dobrem res
Pir? a res?... no zakaj pa ne. PS zadeva spljoh ni simpl... Ne bi se branu AliAsove pomoči ... bom poskusu naslednji teden mal akorde zdefinirat...
Jop zadevo spljoh ni smipl - vsaj za tablature bo veliko dela Tak da če ti spišeš akorde pa jaz ostalo polej dodam.... Pa temule se bom jaz lahko šele naslednji teden posvetil - lahko se pa namesto mene seveda javi kdo drug
Code: A C# F#m Dm C#m A Dm A A Ko hodiš nad oblaki C# pleteš mrežo svojih sanj, F#m ne pripadaš temu svetu Dm samo zaljubljena si vanj A Z nasmehom vznemirjaš planete C# trkaš na rajska vrata F#m slišim tvoje pete Dm F narejene iz zlata ... Heee...eeeej G# B C Ko hodiš nad oblaki F pazi na vsak svoj korak D7 Dm7 vem da odzgoraj se vse lepše zdi G F rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti ... Heee...eeeej G# B C Ko hodiš nad oblaki F pazi na vsak svoj korak D7 Dm7 vem da odzgoraj se vse lepše zdi G G# B F C F# F rad bi bil zrak, ki ga dihaš tiiiiii ... He eeeeeej C G# F C F# F C G# F Dm A F Dm A Ko izginjaš v oblakih dima bežno še pogledaš me zapomnil si bom tvoj obraz hotela ali ne Proti novim sanjam zdaj nosi te ne izbriši vsega za sabo da boš imela kam vrniti se... G# B C Ko hodiš nad oblaki F pazi na vsak svoj korak Dm vem da odzgoraj se vse lepše zdi G F rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti ... Heee...eeeej G# B C Ko hodiš nad oblaki F pazi na vsak svoj korak Dm vem da odzgoraj se vse lepše zdi G G# F rad bi bil zrak, ki ga dihaš tiiiiii ... C F C F Rad bi bil zrak, C F ki ga dihas ti... C F C Fm C uuuuu.... Uvodni solo proti koncu zadnji dve vrstici nisem 100% (oziroma sem 100% da je mal drgač ) kitica mislim da je OK, s tem da je pa ritem izredno zahteven posebno tist heeeej hej in potem prehod preko: F ... G# B C v refren: Ko hodiš nad oblaki ... v refrenu samem ne morem zdefinirat točno tretje vrstice... trenutno sem operiral z D7 in Dm7... sam mislim da ni točno... prvič v refrenu: rad bi bil zrak, ki ga dihaš ti ... Heee...eeeej je drgač kot ta drugič... sam spet nisem 100% in tako dalje in tako dalje ... jest mam dost tega.^_^ upam da bo štafetmo palico kdo prevzel, ker sem že čist upehan ...
Če bo kdo imel namen spisat to tablaturo, naj prosim tukaj sporoči. Če ne bo nihče hotel, bom jaz začel čez vikend.
Bom(o) zelo vesel(i), če boš spisal!!! NoMAD ti je akorde že spisal, kot vidiš zgoraj - ti dodaj tablaturo in potem oboje skupej vrž v eno txt datoteko, pa uploadej na trzalico
..no moram rečt, da pesem nastaja! ..sm, imam en problemček, ki mi žre živce na muč! začetek komada je izi spisat, ko pa pride na refren, pa ne morm razločit, kaj katira kitara špila, še vejči problem pa je, ker se use precej nerazločno sliš in mi ful otežuje pri prepoznavanju! ..torej! Da bo pesm u celoti spisana, bo trajalu še kar neki petkov! ..ne obupat, sm trmast in se ne bom dau, dokler jo ne spišem!
Vampire, saj ne da bi te priganjal (to je proti pravilom ), samo zanima me kolko si že spisal - a slučajno v GP pišeš to? Če so pa kakšne stvari pretežke za snet, lahko tudi kaj poenostaviš, da ne bojo živci šli (predlog iz mojih izkušenj) Če pa rabiš kje pomoč pa povej, pa bom jaz probal....
...ja, sj pomoje bi blo lažje, če nebi blo use tak ''zapolnjeno'' v komadu, pol pa ne morm pogruntat kaj katira kitara špila, niti koliko jih je, aaaa.. :huh: ..morm rečt, da mi je že kr mau žiucu požrlu, pa sm jo pustu za neki časa... ...lej, bom jz enkrat drug tedn nalimov gp, pa boš vidu, kulk mam, pa če boš lahku še kej dodal, ...
al pa če šefe mal DanDjevce požica, k se je že slikal z njimi ... drgač pa; AliAs - verjetno, kot končna inštanca ...
Čez sedem let - dodano v dolpoteg: >>> Ko hodiš nad oblaki (tab) PS in že od veliko prej: Ko hodiš nad oblaki