upam d ma kdo tablature za pesmi od Dan D : Čas & Otroci sonca.... bi res rabla...=))).... hvala že vnaprej....^_^
V Dolpotegu je že nekaj... Dan D mapa Ampak bo v prihodnjih dneh še več Če bo kdo začel kaj pisati, naj tu pove - da ne bova dva isto delala Ta teden bo že ena.... katera še ne vem zdaj če mi pa tu prilimaš besedila se bom pa še lažje odločil (iz albuma 'Katere barve je tvoj dan?).
a pa res...časa prej sploh nism opazla......jao ja jst bi zaenkrat sam še Otroci sonca... tuki je besedilo...^_^ OTROCI SONCA: Odprl bom vsa okna Čakal bom na vas Otroci sonca, kričite na ves glas. In ko iz zemlje slišiš glas... vse kar je dobro je v nas... sam umes je še neki angleškega texta sam tega besedila pa sploh ne najdem...:mellow: pol če bom pa še kei rabla bom pa kr tle nadaljevala temo....
Eko sem imel zdajle čas pa sem kar napisal OTROCI SONCA tabulatura+akordi Sakic23, od Dan-d je še veliko za napisat Izberi kar hočeš, če bi rad kaj napisal
eee.....fulll ti hvala... če še kei rabm sporočim....^_^ pa kere pesmi nameravaste dat še gor od Dan d??....kaj bodo kšne s ta nouga CD-ja al kšne starejše??...
Jaz imam album Katere barve je tvoj dan iz tega jih bom še nekaj napisal... prednost pa dajem drugim To je trenutno njihov zadnji album - kmalu pa bojo začeli snemati nov album
aha....cool pol....bom vedla kje dobim kr bom rabla.... že nou album??...upam d bo usaj pol tko dobr kot je ta zadn...
Hehe, sem rekel da dajem prednost drugim - tudi tebi. Če bi rad kakšno napisal, ti le daj - tukaj samo poveš katero
Ej, vsi poznate sam ta zadnjo zgoščenko. Prvi dve: Igra, Ko hodiš nad oblaki, pa skoraj nihče. Razen mi iz Novega mesta. Toplo vam priporočam, da si kje dobite te ta stare komade kot so: Ko hodiš nad oblaki igra v naravo Daj mi daj.... skratka, obe prvi plati sta 10x boljiši od zadnje. Posebno zato, ker jih je zapustil glavini kitarist Bart.
On je pa še mene učil ^_^...drgač se pa ne strinjam da sta prvi dve plati boljši ker zadnja je sigurno med top 5 v Slo, saj zame