zanimajo me akordi za pesem eno soboto, katero poje dare acoustic. Izprazni žile v moji glavi Izperi rdečino v očeh Veš tvoj glas je bil vedno pravi A jutro prnese nov greh A ni sile, ne ni sile A men že res mal se mudi A ni sile, ne ni sile Tud jst bi še imel kej od teh dni Vsak dan mal grenko A verzi ohlajajo, verzi so hladni malenkostno Ne nism ti fouš A mal bi potarnal še Mal bi pojamral še dokler lahko Ker lahko V soboto si izginla Minila sta lonely poletje in zima V soboto se napijem Zabrisal bom glas na stare spomine V soboto si izginla Minila sta lonely poletje in zima V soboto se napijem Zabrisal bom glas na vse stare spomine In misli se grebejo in se tepejo za njo Vsak dan sem bedak, ki gleda na včeraj, kaj bo jutri pa važno ni to Ne nism ji fouš A mal bi potarnal še dokler lahko Ne nism ji fouš A mal bi potarnal še, mal bi pojamral pe dokler lahko Ker lahko V soboto si izginla... https://www.youtube.com/watch?v=U9fvLue0MYY
S kapodastrom na 1. polju gre nekako takole: [TAB] Am Dm7 F G Am Dm7 F G ...G#m Am Dm7 F G Izprazni žile v moji glavi Izperi rdečino v očeh Am Dm7 F G ... Veš tvoj glas je bil vedno pravi A jutro prnese nov greh Am Dm7 F G A ni sile, ne ni sile A men že res mal se mudi Am Dm7 F G ...G#m A ni sile, ne ni sile Tud jst bi še imel kej od teh dni Am Dm7 F G Vsak dan mal g r e n k o A verzi ohlajajo, verzi so hladni Am Dm7 F G malenkostno Ne nism ti fouš A mal bi potarnal še mal bi pojamral še dokler lahko ... Ker lahko! C Am F G V soboto si izginla Minila sta lonely poletje in zima C Am F G V soboto se napijem Zabrisal bom glas na stare spomine C Am F G V soboto si izginla Minila sta lonely poletje in zima C Am F G V soboto se napijem Zabrisal bom glas na vse stare spomine[/TAB]