Iščem besedilo od DDV-alkohol. Nekaj sem si ga prepisal dirket z muzike vendar en del nerazločno zapoje in ne vem kaj zapoje zato bi prosil vas forumaše, če mi lahko gdo pove kakšen link ali pa se potrudi in napiše besedilo kar v topic.
Temna noč zvezde na nebu glava težka vrti se mi alkohol in iščem te brez moči al tebe ni tebe ni vprašam se kje si zdaj telo ne zdrži ref: zato pa sem s teboj da pozabim njo in ta svet in ta svet spet lepši bo Pride dan ves zaspan ko srečam te začutim te kot nekoč ko skupaj sva bila pozdravim te tvoj pogled spomni me kar je blo (....?....) pol pa spet se stemni ref:..... tist uprašaj v oklepajih je del kjer reče nekaj kar js ne slišm prou dobru
Temna noč, zvezde na nebu, glava težka, vrti se mi. Alkohol in iščem te brez moči al tebe ni, tebe ni vprašam se kje si. Zdaj telo ne zdrži. ref: Zato pa sem s teboj, da pozab'm njo in da svet in da svet spet lepši bo. Alkohol... Pride dan, ves zaspan, ko srečam te, začutim te, kot nekoč, ko skupaj sva bila, pozdravim te. Tvoj pogled spomni me kar je blo, pa se zjasni. pol pa spet, se stemni. ref:.....
dodajam še akorde ALKOHOL Code: F#5 D A E 2X F#5 D A Temna noc zvezde na nebu E F#5 D Glava težka vrti se mi alkohol A E In išcem te brez moci F#5 D A E A tebe ni te ni ,vprašam se, kje si F#5 D A E zdaj telo ne zdrži REF: D A E F#5 ZATO PA SM S TEBOJ DA POZABIM NJO D A E IN DA SVET (IN DA SVET) SPET LEPŠ I BO ALKOHOL EDIT ... ki jih dobiš lepše če uporabiš CODE >>> tale ikona za lojtro >>> # NoMAD v dolpotegu >>> ALKOHOL