Izdelava Spiska vseh spiskov Ta tema je logično nadaljevanje teme: Kako Iščemo Besedila, Akorde In Tablature V Svetovnem Spletu Kaj delamo? iščemo in klasificiramo spletne strani, ki se na kakršenkoli način ukvarjajo s podporo kitaristom. Imamo in širimo izvorni spisek takih spletnih strani, ki ga obdelujejo prostovoljci (člani Trzalica.com), ki se lahko prijavijo na tem forumu. Kako delamo? Dokler ne bodo postavljene ikone in pripravljena vsa tehnična podpora, velja, da vsak prostovoljec, sam instinktivno brska po izvornem spisku in obdeluje posamezne spletne naslove. Rezultate si sproti beleži, oziroma jih vnaša na stran: spisek vseh spiskov
Testiram ! :gp5::tab::txt::rus::lat::hol: :crd: :arh429332::arh::slo::yug::ita::esp::fra::mid: :mp3::exe:l Kot šus. Res lepo.
<div align="center"> http://www.trzalica.com :isk: :arh: :frm: :trg: :reg: ay: :slo: :yug: :svt: :ita: :esp: :fra: :rus: :lat: :hol: st: :ktr: :bas: :klv: :bbn: :not: :txt: :crd: :tab: :gp5: tb: :mid: :mp3: :exe: :akr: :sol: :krs: :tbr: ld::gsp: :fla: :izv: :reag: :kls: :bls: :mtl: nk: :cnt: :nar: takole v petih vrstah jih vidim, in bi celo rekel, da bi bilo najenostavneje met najprej tale komplet, in se pol ikone odvzemajo, men bi blo la?je kot dodajat... Kaj pravte ? </div> zdele bom za kako uro mrknu (mam ?e eno delo) pa se ?e nocoj vrnem!
Lahko poskusimo, saj nas ni? ne stane. Dajmo testirat oba na?ina, bomo videli, kateri se bo bolje obnesel. BTW, NoMAD, a sva poleg LiMuBaia ostala samo ?e midva?
Malo sem za?el, upam da se mi kmalu ?e kdo pridru?i... Sam dejansko delam tako, da sem si tisti "VZOREC"kjer so gor vse trenutne ikone copy/paste postavil na nov topic, potem pa povrsti diletiral, kar nisem rabil... Kot bi ispolnjeval formular... Ni idealno, a pomoje bomo ?e kak?no finto na?l... TUKAJ je ?tart.
Ta teden od mene ne bo ni?, ?al (nekaj drugega urejam zdaj na strani ) Po tem sistemu, kot ga zdaj vidim, bo zgleda vsak nekaj strani pogledal in za vsako odprl novo temo - torej bo vsaka stran pogledana in ''topicirana'' samo od enega, al kako... Če je tako, a si čmo razdelit strani (kdo bo katere)?
<div class='quotetop'>QUOTE(AliAs @ Apr 21 2006, 04:57 PM) [snapback]8201[/snapback]</div> Mamo ?asa kolikor ho?mo... vsak eno temo na za?etku, pol pa idealno da bi vsi vse! ... LiMuBai bi lohk gor sprostu ?e opcijo z glasovanjem, da dodamo zvezdice. Pol pa ?e vidim da sem brcnu v temo z kodami za ikone napram "search options" Ne da se izvajat searcha ?e so manj kot 4 ?rke... na?e kode majo po 3 !!!! ali bo LiMuBai nekak spustu ta kriterij (mogo?e clo sam na temu subforumu) ka pa vem ?e se to da... al pa moramo predelat vse kode od ikon v 4(?tiri) ?rkovne.... IDEJA je bila, da ko na subforumu "Spisek vseh spiskov" stisne? Search naprimer ":lat:" ti vr?e ven vse strani ki se ukvarjajo z latino glasbo...
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 21 2006, 06:46 PM) [snapback]8205[/snapback]</div> Fino, dela... Zej bi blo pol sam ?e :gp: .gp. za popravt, recimo v :gp5: ker je edina dvo?rkovna ikona! to menda lahko ti ro?no v sme?kotih vnese?. Dober pogled ?elim!
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 21 2006, 06:55 PM) [snapback]8207[/snapback]</div> ql dons si pa u?inkovit !
Mislim, da zadeva deluje... razen tega seveda, da je ogromn ?e za pregledat... in seveda razen tistga mojga fo?kanja... tist je pa zoprn... ?e bi bli vsi v enem postu bi ?e nekak ?lo... ---------------------------------------------------------------------- Povejte ?e so posti (sam z ikonam) razumljivi, a bi blo treba kej ?e dopisat ?
Tisti VZOREC, sem si prazaprav zamislil, kot nekak?en template... Jaz ga mam spravljenga v bele?nici na H disku... In ko odprem nov topic sam pastam not... potem pa diletiram kar je odve?. Vpra?anje za LiMuBai-a: a bi ?lo da bi to bil res template? da. ko odpre? nov topic (seveda samo v tem subforumu) je komplet spisek ?e not! ?e ne bi ga pa dal spodi v priponko al kaj... je ful bedast, k ma Vzorec najve? ogledov! Kar se ti?e tega, da ne bi istih linkov podvojeno (vsaj na za?etku) pregledval, si jest rezerviram v prvi grupi tam okoli MattyBreg; pa da nardim en tak NoMADov otok :lol:
Kako to misli?, da bi bil template ?e narejen. Da bi npr. pri?el v spisek vseh spiskov ter aktiviral novo temo in bi se ti avtomatsko odprla tabela z opcijami ?e v samem sporo?ilu? In ?e to samo v dolo?enih forumih? To je pa ?e potem zelo hard-coded.
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 22 2006, 10:04 PM) [snapback]8237[/snapback]</div> Si mislim ja.... Sej sam spra?ujem, pa tuhtam koko zadevo poenostaviti. :42: Prebil sem magi?no mejo 10 linkov. :hot: naredu ?e ene par ikon, ?e ?e k?na manka bomo pa ?e vidl.... :krs: :tbr: ld::gsp: :fla: :izv1: izvajalec :izvg: izvajalci (grupa) :reag: :kls: :bls: :rock: :mtl: nk: :cnt: County :nar: Slovenske Narodne :snz: Slovenska Narodno Zabavna & Turbo :film: Filmska glasba :etn: etno (world music)
?e vedno nisem obupal, ?eprav sem sam na svetu... No ja LiMuBai me v?as mal povoha.... 313 je zaspal AliAs ?tudira ostalim se pa ne lub. Vpra?anje/pro?nja/predlog! bi ?lo dodat en gumb za paralelno sprehajanje med topici? razlaga... Trenutno jih je 11, ampak ?e vedno verjamem da jih bo neko? precej ve?. In ko jih pregleduje?, mora? stalno skakati en nivo gor do "spiska" pa nazaj v naslednga... Im a pain in ur ass I know!
Ikonice bom dodal, samo nimi pa jasno s tem "paralelnim skakanjem" P.S. Jaz si ?param za to ?as, ko bodo prazniki. Tax ga bo (mogo?e) ve
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 23 2006, 09:12 PM) [snapback]8265[/snapback]</div> Pejt v "spisek vseh spiskov" in za?ni pregledovati enega za drugim. upam, da za?teka? kaj me ?ivcira... sej zdaj sem se spomnu, da bi lahko uporabu desniKLIK "open in a new window... pa kaj, k mam itak ?e kakih 15 drugih okn odprtih... Predstavlam si pa tko kot v raznih pregledovalnikih slik k ma? tri gumbe < ^ > prej?nja nazaj na meni naslednja Jasn, ?e ma? to mo?nost... ne pr?akujem da bo? to cele praznke ?tudiral...
Aha, zdaj te razumem. Hmm - bom videl, ?e se bi dalo to kako druga?e urediti. Sem dodal tudi ocenjevanje. Me samo zanima, ?e ne bi bilo bolj?e mogo?e pri katerih ikonah jih poimenovati malo druga?e. Npr. bls kot blues? Zdaj za tiste z dalj?imi imeni razumem, to pa je samo vpra?anje. Mogo?e si bi kdo la?je zapomenil npr. unk kot pa nk Zgolj vpra?anje. Vi2 vodita to, zatorej je to vajin "call".