Debata O Spisku Vseh Spiskov

Discussion in 'Debata' started by NoMAD, Apr 21, 2006.

1. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

sej mam ?e ful drugih pra?anj pa dilem...
    npr pr temu rutka net je poln slovenske muske, ampak glih za vzorc pa ?e exYU pa kaki Beatlsi, lih tok da se mi zdi da moram dodat ikonco...
    Bi rabu, ka pa vem ene ute?i zraven, Velike ikone, male ikone...

Za imena ikon sem pa ?e sam ?tudiral da bi ?el na 4 znake... pa si tko hitr iskalnik obrnu na tri.
    ?e ti ni hudo popravlat v sme?kotih - lohk tud jest v postih.
    mal pa ?akam ?e bo kej 313 o?vel

2. LiMuBai

LiMuBai Trzalica.COM Staff Member

Glede popravljanja sploh ni blema.
    To z "malo-veliko ikono" je dobra ideja, samo je potem vpra?anje, ?e to ne bo ?e stvar preve? zakompliciralo.

3. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 23 2006, 11:38 PM) [snapback]8275[/snapback]</div>
    Pol bomo popravli nekatere OK.

ampak eni pa lahko ostanejo 3?rkovni, tisti, ki so logi?ni!

Velike/male, bi se pa dal s kodo (najbr?) elegantno re?iti z razlikovanjem malih in VELIKIH ?rk.
    ampak to drugi?...

popravi pol :

etn > etno
    ktr > ktar ??? ne vem (ktra)
    klv > klav
    bbn > bobn
    not > note
    frm > frum
    svt > svet
    akr > akrd
    sol > sola
    krs > krsc ali kriz ???
    tbr > tabr
    gsp > gosp
    fla > flam
    kls > klas
    bls > blus ali bluz
    mtl > mtal
    pnk > punk
    cnt > cntr ali cont ???

isk ima? 2 notri !!!
    in arh tudi !

4. grega12

grega12 New Member

jz bi tud pomagu ?e lohk.sam povejte kako :tongue:

5. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(grega12 @ Apr 24 2006, 02:52 PM) [snapback]8283[/snapback]</div>
    ?isto spodaj v vseh mojih postih ima? linke, do klu?nih fajlov za ta projekt...

Ker se zadeva kr naprej spreminja tudi navodila ?e mal zaostajajo...
    Ni? se ne rabi? prijavljati.

Gre? na Spisek po abecedi si zbere? link, ki ga bo? pregledal,
    ?e se boji? da bo trajal ve? dni, nared spodaj svoj post - pa napi? kerga rezervira? zase...

V navodilih si mal poglej kako in kaj....

Potem pa v spisku vseh spiskov odpre? nov topic kjer objavi? svoje ugotovitve.
    Pri tem uporabi? ikone, ki jih dobi? med sme?koti (?isto spodaj) ali pa dela? kot jaz in si skopira? VZOREC
    potem pa diletira? ikone, ki jih ne rabi?...
    lahko seveda ?e kaj dopi?e? in na koncu oceni?!
    To je to!

6. NoMAD

Po?asi bo treba nehat spreminjat kode za ikone...
    Pravkar sem v vseh objavljenih postih vnesel popravke...
    Saj zaradi samega prikazovanja to ne bi bilo potrebno, ker se o?itno v brovserju prkazujejo ?e kar prave ikone, kljub zastareli kodi (LiMuBai bo menda vedel o ?em govorim)

Spremenit sem jih ?el zaradi iskalnika, funkcije, ki jo vidim kot najuporabne?o stvar tega projekta... Ta pa seveda i??e po kodah, ne po slikcah!

Zaradi evfor?nega odziva sem sklenil za?asno zo?iti projekt iskanja... Do nadalnjega raziskujem samo Slo strani in linke...

Bom poskusil pokazati uporabnost ali neuporabnost ideje na Slo primeru...
    BTW sej se menda ne bojimo konkurence...

7. NoMAD

dodal nove ikone:

[​IMG] :port: portal, spletna stran ki ima veliko linkov na sorodne strani

[​IMG] :eek:rgl: orglice, harmonica po angle?ko...

[​IMG] :tito: pesmi borbe in dela, revolucionarne, partizanske...

8. grega12

grega12 New Member

jz bi tud pomagu ?e loh.

9. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(grega12 @ Apr 28 2006, 09:44 PM) [snapback]8410[/snapback]</div>
    a me heca? ?

10. 313

313 Super Moderator

<div class='quotetop'>QUOTE(NoMAD @ Apr 23 2006, 11:32 PM) [snapback]8274[/snapback]</div>
    313 ima v zadnjem obdobju nepremostljive te?ave s prilagoditvijo prostega ?asa Trzalici.com, kot da bi me NoMAD z nedavnim ZS uro?il. Se bom pa ?e danes nekoliko kasneje (beri: proti jutru), upam, ponovno priklju?il projektu.

Ne bi rad, da bi bile kak?ne zamere. Sem ?e vedno zraven, a me trenutna situacija malo spolno zlorablja (berite: j*be).

11. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ Apr 28 2006, 11:45 PM) [snapback]8415[/snapback]</div>
    Ne se sekirat, se ni za bat da bi sam raziskal cel internet...
    Bom pa zato malo pometel pred na?im dvori??em... pa tebi prepu??am yugosceno, ?e je to OK ?

Lohk ti pa tud po?lem en kontra urok v ZS... :tongue:

Pa ?e vedno ?akamo ostale heroje!

12. 313

313 Super Moderator

<div class='quotetop'>QUOTE(NoMAD @ Apr 29 2006, 12:37 AM) [snapback]8418[/snapback]</div>
    Mo?e, jugoscena je moja. Sem upal, da mi bo? to pustil!

Kar pa se uroka ti?e, sem se napljuval preko rame in se premazal s kurjo krvjo, tako da bi zdaj moral po?asi izginiti... (Urok, ne jaz!)

13. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ Apr 29 2006, 01:15 AM) [snapback]8419[/snapback]</div>
    Ma za bonus dobi? pa ?e nizozemce, tle sem pa jest ?ist mrzu...

?panci, italiani, to ?e nekak gre...
    Pol ne vem kako je s tabo, sam ruske grablce tud kr dobr razbiram
    pravkar delam ene papirje v ru??ini.
    ... tko de to bom tud jest pobasu.

14. NoMAD

Pomoje je LiMuBai zgre?u (al pa nima ?asa) tri nove ikone
    [​IMG] :eek:rgl:
    [​IMG] :port:
    [​IMG] : tito:
    kar ne bi blo ni? ?udnega, ker jih tud sam ne najdem ve? (ne vem v kermu postu sem jih prlo?u)

Se mi pa poraja ?e ena ideja...
    Ko se namre? v objavljenih postih z mi?ko sprehaja? preko ikon
    se aktivirajo tista mala rumene okenca (a se jim tud re?e pop up?)

Skratka tam bi moral bit dalj?i opis ikone: npr.: :isk: (stran z vgrajenim iskalnikom)
    mislim da so to sama imena fajlov, pod katerimi sedijo na stre?niku...

Druga?e so pa tile izleti po drugih straneh lahko tudi silno pou?ni...
    glej post o 2akordih

eden od sklepov je, da moramo par stvari spucat :
    1. gola besedila spremenit v akordacije, ali pa jih vsaj preselit v eno sekcijo "besedila"!
    2. Zmetet ven ali popravit vse slabe in ful zgre?ene akorde, pa najbr? tud tablature.

Glede na to da o?itno nadaljujemo svetle tradicije Matty Brega, bo treba nehat s kvantiteto,
    in preiti na kvaliteto!

15. LiMuBai

Bilo tako mi?leno za V2. Imeti dva modula, kjer bo v enem enem besedila z akordi, ki bi naj bila dokon?na ter modul, kjer bi se naj to dogajalo (poskusi akordiranja). Samo ne vem, ?e de ratalo to, ker je po eni strani brezveze imeti dva modula, ker bi naj bil ?e eden ?ista dovolj. Dolpoteg ter forum. Na forumu da? pro?njo ter se lahko tudi tam to po?ne. Sem sam razmi?ljal o tem ampak bom videl kako se bo kaj na localhostu izcimilo. Glede kvalitete in kvantite. Re?itev je ?ista enostavna z tem, da pa? sam uporabnik doda svojo verzijo in pa? dopi?e .v2, .v3, .v4 ....

Aja, ikone so dodane. Pardon za zamudo. V?eraj sem pozabil res ja.

16. grega12

grega12 New Member

jz bi tud pomagu.

Pravkar si fasal rumen karton.

17. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(grega12 @ Apr 29 2006, 09:36 PM) [snapback]8434[/snapback]</div>
    ... pa tok bi rad pomagal...
    bogi !
    ----------------------------------

Mal bo treba uskladit kriterije za podeljevanje ikon v spodnji vrsti (okrogle)

Jaz sem si predstavljal, da s tem malo okarakteriziramo stran... da poka?emo na specializirano stran.
    Lep primer je tale rutka.net (taborni?ka) in Animatorji (cerkvene).

Sej ma rutka med pesmimi tud vse ?anre,
    ?e se kdo ?e spomni kako sem iskal Riko in Piloti - Mesto rde?ega prahu.... Tudi pri nas je med taborni?kimi!
    Original je pa od Bob Dylan!!!???
    skratka... rutka ma tudi vse ?anre clo metal bi se najdu... ampak je ?e vedno sam :tabr: taborni?ka stran

Po drugi strani bi blo seveda fajn vse stile najt na posamezni strani... sam se mi zdi to sizifovo delo na straneh ki majo par 10.000 komadov gor iskat ?anre... da ne govorim ?e o drugih ?anrih in pod?anrih:
    Death Metal, ?anson, popevka, rave, techno, house.... ni konca...

Kam bo? recimo vtaknu Iztoka Mlakarja? ?anson, kantavtor, etno, blues...??? pa ?e kaj...

?e ena primerjava, Trzalica.com, mamo tud Avsenike in Slake, sam mislim da si ne zaslu?mo ikone za :snz: ker smo ?e vedno ena obi?ajna "All Round" stran, ... Ko bomo pa imeli v arhivu 20 komadov od Fantov s Praprotna, pa komplet arhiv oa Avsenikov.... pol pa ja!

a nardimo ?e ikono za All round ?

18. LiMuBai

19. 313

313 Super Moderator

<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ Apr 30 2006, 03:46 PM) [snapback]8453[/snapback]</div>
    Nisem hotel biti nesramen, a se mi je zazdelo, da se grega12 malo dela norca iz vseh nas, ker je ?e tretji? postal isti post na katerega mu je bilo ?e zelo jasno odgovorjeno. ?e bi res hotel pomagati, bi to ?e storil.

20. NoMAD

<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ Apr 30 2006, 11:20 PM) [snapback]8465[/snapback]</div>
    to itak...
    ti mal razmisl kaj te jest spra?ujem....

Share This Page