<div class='quotetop'>QUOTE(NoMAD @ Apr 30 2006, 03:28 PM) [snapback]8452[/snapback]</div> Naredimo. Kar se ti?e okarakterizacije strani pa naslednje: k posamezni strani damo ikono za dolo?en slog ?ele, ?e na strani zasledimo izrazito usmerjenost k dolo?enim zvrstem. Na straneh, ki obsegajo par 10.000 transkripcij to ne bi bilo smoterno, ker je itak jasno, da bomo zasledili bolj ali manj vse zvrsti. Za vse ostale pa naj bo All round. @NoMAD Ima? ?e kak?no idejo za ikono?
<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ May 1 2006, 12:05 AM) [snapback]8467[/snapback]</div> me?ano na ?aru... :hysterical: prebranac pa itak.... ampak res bi blo lohk kej iz kuhinje (zme?ano)
Vpra?anje: Pri straneh, ki so samo iskalniki. A se doda potem, da imajo akorde ipd na strani? Ker prakti?no same strani nimajo ampak linkajo na drugo stran. Se pravi, da imajo in nimajo obenem :42:
<div class='quotetop'>QUOTE(LiMuBai @ May 2 2006, 01:30 PM) [snapback]8547[/snapback]</div> Tako dobro si to vpra?al, da sploh ne znam bol? odgovort... LOL kerga ma? trenutno v mislih: tabrobot? ker obstaja ?e dodaten problem... veliko je strani, ki imajo doti?nega tabrobota nekako vgrajenega (a je to plug in varianta ?) in se poraja vpra?anje: Ali so te strani tudi iskalniki? ----------------------------- pod ?rto naj dodam, da trenutno sam mislim, da dodajmo ?e ikone... ker ve?ina uporabnikov itak ne ?teka razlike med iskalniki, arhivi in portali... ampak vseeno bi rad sli?al ?e kako mnenje... vsaj od 313
Strani, ki nimajo svojega lastnega arhiva, pa? pa prevezave, (npr. 911.com), so definitivno iskalniki. ?e imajo oboje - torej vgrajen TabRobot na strani in svoj lasten arhiv - so eno in drugo, s tem naj bo prioriteta vseeno na lastnem arhivu (?e je ta sploh omembe vreden). Pa dejmo naredit nove ikone, bomo videli kako se bodo obnesle...
Mislim da si zgre?u, LiMuBajevo prvotno vpra?anje ? a damo pri iskalnikih (911, Tabrobot) zraven ikone za :svet: :ktar: :bas: :rock: :blus: itd ali pa? ne, ker na sami strani NI arhiva ! moje mnenje je; da ja -------------------------------------------------- Nove ikone pa sam ?e za :vse: (all round)
Ne vem, ?e je smiselno... ?e samo po sebi je razumljivo, da imajo iskalniki podprte bolj ali manj vse kategorije... Predstavljaj si iskalnike transkripcij kot Google - le da i??ejo med transkripcijami. Malo nesmoterno bi bilo za Google pisati kaj vse lahko najde. Razen, ?e gre za nek specifi?en iskalnik, ki i??e samo eno vrsto transkripcij. Takrat ikone za kategorije pridejo v po?tev. To je moje mnenje...
<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ May 3 2006, 04:47 PM) [snapback]8655[/snapback]</div> OK pol takole; in podobno kot za okrogle (specialnosti) ikone: ?e stvar podpira vse >>> potem ni ikon. ?e samo nekaj >>>>>> potem ta nekaj prika?emo ------------------------------------------------------------ samo moment.... ali i??e recimo tabrobot tudi tablature za bobnarje ? ... tega namre? ne vem ------------------------------------------------------------ pa ?e... mislil sem da bomo iskalnike tipa google, najdi si, yahoo itd ?ist posebej obdelal, ?e sploh. ------------------------------------------------------------ ikone: dodal bom ?e za in?trumente: :viol: - naj bo splo?na za vsa godala (ker se zna violina pojavit v kaki country strani recimo) :banj: - so ?e kaka brenkala na zalogi (ne bomo menda najdl tabsov za harfo) ih: - pihala :trob: - trobila za :vdeo: sem pa ?e vedu da manjka... kode za ikone pa zanala?? no?em met original besede, ker pol iskalnik najde ?e kaj v na?ih glupih replayih.
:banj: banjo ih: pihala :trob: trobila :viol: violina, viola, godala :vdeo: video, film... :vse: celoten spekter, mavrica, vsi ?anri glasbe malo sem poenotil ikone za glasbila, upam da so prepoznavna... :ktar: kitara :bas: bas :klav: klaviature, klavir :bobn: bobni rgl: orglice
Poenotene ikone so super, tako da bi jih lahko kar dal gor. Mimogrede, na TEJ strani ?isto spodaj sem zasledil cel kup raznih ikonic, ki se mi nekatere zdijo zelo v redu, tako da bi mogo?e katero kar uporabili.
<div class='quotetop'>QUOTE(313 @ May 18 2006, 05:09 PM) [snapback]9147[/snapback]</div> IKONE so fajn, bomo ponucal ?e bo kaka primerna, zaekrat pa bl pa?ejo tja, k testom kitar, oja?evalcev itd... pa tole je zgleda del strani ki bi jo ti rad spravu v sloven??ino, kajne... in pa BTW en takle koti?ek za zlaganje linkov do zanimivga softwarea tud mi rabmo... Ja pa dej zameni stare ikone za kitare itd... sej zato sem jih ?el delat, da bi ble poenotene vse... me je sam tale banjo mal mim ruknu...
<div class='quotetop'>QUOTE(NoMAD @ May 18 2006, 05:42 PM) [snapback]9150[/snapback]</div> Jap, to je ta. Sem te dni malo pre?tudiral e-book, ki se ga da sneti z 2akordi.net, ki vsebuje raz?irjeno vsebino te strani. Prenesel sem si ga v word format in pri?lo je ?ez 500 strani. Je pa super zadeva, res bi se spla?alo organizirat in to posloven?it. Marsikomu bi pri?lo zelo prav. Naj se ?e kdo malo poglobi v zadevo, ?e se mu da.
Em, jaz sem malo izven tega pa ne vem ?e bo tale umestna... zdi se mi, da bi lahko dodali ?e ikonico za jazz...ne? :biggrin:
<div class='quotetop'>QUOTE(plinkplonk @ May 27 2006, 02:14 AM) [snapback]9424[/snapback]</div> Kumot, sam ?e bo tle ?e kej ?ivljenja... V izvornem spisku je kr neki strani k so pomoje ful jazzy pa tud za klavir se kej najde...
<div class='quotetop'>QUOTE(NoMAD @ May 27 2006, 12:10 AM) [snapback]9423[/snapback]</div> To je en orenk projekt in te?ko verjamem, da bi se ga lahko konstantno dr?alo v nekem ritmu. Pa? pride do vzponov in padcev. To ?e vse velja samo, da ne zamre totalno. Jaz sem glih ?tudiral, da se mi ne spla?a recimo en vikend spravt 3h laufat po straneh ampak bi recimo zgolj eno stran na dan napravo recimo kot pred spancem. Potem bi jih recimo na sedem dni nekje 5 lahko naredil. Zgolj v razmislek drugim "pomaga?em".