Mene zanima ali je ta verzija ki je tu objavlena pravilna...ker se meni ne sliši gli prav..in ali kdo drugače igra....jaz je enostavno ne morem "zaštekat"....prosim pomagajte, ker mi je komad ful hud Ti in jaz [TAB]cis7 A9 Hsus4 In pride čas, ko zunaj pada sneg, cis7 Hsus4 gis FISsus4 bela odeja bregove nam pokrije. cis7 A9 Hsus4 Kmalu zatem slišim pada dež, cis7 Hsus4 gis FISsus4 temno preteklost naj ljudem umije. E fis A9 Ref.: In Jaz in Ti! Hsus4 In naj obzorje zardi, E fis A9 Hsus4 ko v moji mali ulici počneva tiste stvari. E fis A9 Ti in Jaz! Hsus4 E V oknu vidim tvoj obraz. A9 fis Hsus4 gis Rad bi dihal zrak, ki ga dihaš Ti... cis7 FISsus4 Ko gledaš gor, a vidiš mesečino? Hsus4 E E/DIS cis7 Pijane sence plešejo v temi. FISsus4 A te je strah, ko gledaš v globino? Hsus4 cis7 V svilenih solzah se jutro budi. Jaz in Ti... cis7 A9 Hsus4 Včasih pa noč tako je temna, cis7 Hsus4 gis FISsus4 jaz plazim se, a moje mesto spi. cis7 A9 Hsus4 In bela barva zdaj postane črna cis7 Hsus4 gis FISsus4 in jo spoznam po tem kako diši. Ref.: In Jaz in Ti!... cis7:46464 A9:545000 Hsus4:X35500 F#sus4:224422[/TAB]
Meni zveni čist OK. Kaj te moti? Kje te moti? Če so prehudi akordi, poskusi najprej brez susev in devetk (Cis, A, H in Fis) itd... ... in če me spomin ne vara je te akorde nekdo naložil iz DMP uradne strani (vsaj tako je napisal, ko jih je nalagal)
Š e eno vprašanje po delu--- Code: cis7 FISsus4 Ko gledaš gor, a vidiš mesečino? Hsus4 E E/DIS cis7 Pijane sence plešejo v temi. FISsus4 A te je strah, ko gledaš v globino? Hsus4 cis7 V svilenih solzah se jutro budi. potem dalje besedilo je ......Ti in Jaz in jaz in ti uuuuuuu..... gre dalje z enaki akordami kot zgoraj?
Jaz bi akorde malo drugače zaigrala: namesto A9 - Asus2 X02200 Hsus4: X24400 bi zamenjala z Hsus2: X24422 Fissus4: 224422 bi zamenjala s fis: 244222 cis7, E, gis so o.k. Potem pa naprej akordi za tisti vmesni del Ti in jaz: cis7 Asus2 Hsus2 (E) Ti in jaz... In jaz in ti... Uuuuu cis7 Asus2 Hsus2 Ti in jaz... In jaz in ti E Asus2 cis7 Hsus4 x3 inĹĄtrumental - kitara Upam, da bo kaj pomagalo.