Pozdravljeni, z samo glasbeno opremo še nimam veliko izkušenj zato se tukaj pozanimam za kakšen nasvet. Trenutno uporabljam Voxa VT30, uporabljam ga samo za starejše zadeve največ iz 80tih (Whitesnake, Scorpions, Van Halen, Pink Floyd, tudi kakšen M. Jackson komad itd.). Odločil sem se da bi si nabavil malce močnješo zadevo, oz. se čimbolj približal tem efektom z 80tih, 70tih. Razmišljal sem od Line6 Pod HD500, vendar sem potem bral, da je vseeno ta zadeva bolj primerna za sodobne komercialne zadeve. Mogoče kakšni nasveti kaj bi bilo najboljše in ugodno?
Zdravo Glede Line6 je tako, da ima samo nekaj efektov ponavadi dodatne moraš pa dokupiti ipd... Dobro se moraš odločiti kaj točno želiš. Jaz imam npr pedal board pa Marshall glavo in na pedalboardu po mojem mišlenju zadne čase preveč neuporabne efekte... Odloči se ali misliš imeti glavo ali combota ali končno stopnjo.. kaj hočeš igrati.. če imaš v mislih več efektov ti bolj svetujem kak multiefekt če pa samo disto pa kak delay pa stomp boxe ipd. Zdaj dosti je primerov, ko nekateri odsvetujejo combota če je na lampe. Če misliš imeti več efektov pol je skoraj najboljše imeti multiefekt in če imaš končno stopnjo je dobro kak rack, da imaš vse skupaj. Če pa imaš glavo pa je tudi rack multiefekt dober ali pa kakšen floor ipd. Stomp boxi so sicer kar uporabni samo če jih imaš več je sila neprijetno prenašati. Finančno je to zelo težko predebatirati, udvisno kaj želiš igrati in koliko ti je sama kvaliteta zvoka pomembna.