Fender VG Roland Stratocaster RW 3TSB electric guitar - American Series virtual guitar with 16 different tones, 5 alternate tunings, alder body, maple modern C-shape neck, rosewood fingerboard, 22 medium frets, scale: 648mm, nut width: 43mm, American tremolo, 3 American Strat single coil pick-ups and 1 Roland GK pick-up. Controls: master volume, master tone, tuning function (5 position), mode control (5 modes). Includes standard moulded case. Colour: 3-tone sunburst. Kitara je original USA, serijska številka Z6110917, kot nova in v garanciji. Kupljena v SLO decembra 2007 in je brez najmanjše praske ali odrgnine. Cena kitare v Nemčiji v trgovini Thomann Cyberstone je 1850 € (poglej na njihovi strani). Ima 37 različnih nastavitev in efektov, ki so več kot odlični. Samo zavrtiš knof in že lahko igraš humbuckers kot Gibson... Razlog za prodajo kitare: Kupil bom kitaro Gibson. Lahko jo tudi sprobate pred nakupom pri meni doma. KNOF M N = Normal Fender American Series StratC.(5 magnetic-pickup sounds) S = Modeled Stratocaster (5 sounds) T = Modeled Telecaster (3 sounds) H = Modeled humbuckers (3 sounds) GIBSON A = Modeled acoustic guitars (5 sounds) T (Tuning Control) N = Normal (standard tuning) D = Dropped-D (D, A, D, G, B, E, low to high) G = Open-G (D, G, D, G, B, D) d= D “modal†(D, A, D, G, A, D; or “DADGADâ€) B = Baritone (B, E, A, D, F#, B) 12 = 12-string (16 sounds dictated by M knob/5-way settings) M (Mode Control) Knob: N=Normal Fender American Series Stratocaster (5 magnetic-pickup sounds) S=Modeled Stratocaster (5 sounds) T=Modeled Telecaster (3 sounds) H=Modeled humbuckers (3 sounds) A=Modeled acoustic guitars (5 sounds) slike lahko vidis na bolhi mobi 040270281 ali 040550833 V osnovi American Strat, z dodatno Rolandovo VG tehnologijo nudi veliko različnih Stratocaster, Telecaster, humbucker, 12-struunskih in akustičnih zvokov plus pet različnih uglasitev. Izredno vsestransko uporaben instrument! OGLEJ SI ZADEVO NA YOUTUBE-FENDER VG http://www.youtube.com/watch?v=PA442Cqzaxk _____________________________________________________________________ EDIT: Dodal sem nekaj vejic, pik itd., spremenil sem tudi del posta iz velikih črk v male.
dkrenner je lepo povedal: Razlog za prodajo kitare: Kupil bom kitaro Gibson. ...preberi cel post preden postavljaš vprašnja...
jaja sej sm že opazil, in to napisal se tut opravičil za mojo napako, samo mi kot kaže NoMAD stalno briše poste
Tvoje opravičilo je vključevalo precej sarkazma... pa ga objavljam nazaj, da ne bom preweč‡ powerful... in ti tak mali kalimero... recimo za par dni, potem pa gre vsa tale šara itak ven! Razlog? tema je namenjena prodaji in nakupu opreme in glede na napor ki ga je prodajalec vložil v pisanje svojega posta, sklepam da je resen. Zato prosim da nehaš nakladat! nakladanju so namenjene sobe z bedarijami in klepetom.