zdravo! prosil bi za pomoč pri ugotavljanju akordov in riffa za tole pesem. hrvati nimajo nic, sem ze gledal. hvala Moja mala opet je u gradu vratila se vlakom iz daljina kaze da se zazelila mene serenade, vina, mandolina Jedva cekam sa njom priko mora malom barkom veslati djiravat bit ce opet moja cilo vrime ljubit cu je, necu dat joj spavat Nista vise ne triba osim dva, tri galeba i zvizda iznad Jadrana Ref. Lito je, uvala nebo bez oblaka sunce sja k'o luda zarulja Sta ce meni Ibica to je sitna ribica najbolji je tulum domaci Lito je, uvala nebo bez oblaka sunce sja k'o luda zarulja Sta ce mi Bahami, Rio dosadno je, vec sam bio najbolji je tulum domaci
Code: A F#m C#m D E A F#m C#m D E A D Moja mala opet je u gradu E D A vratila se vlakom iz dalji - na D kaze da se zazelila mene E D A serenade, vina, mandoli - na Jedva cekam sa njom priko mora malom barkom veslati djiravat bit ce opet moja cilo vrime ljubit cu je, necu dat joj spavat Hm Nista vise ne triba D osim dva, tri galeba E i zvizda iznad Jadrana A Lito je, uvala F#m nebo bez oblaka C#m sunce sja D E k'o luda zarulja Sta ce meni Ibica to je sitna ribica najbolji je tulum domaci