Guns' N Roses - Knocking on Heavens Door

Discussion in 'Ugotavljamo akorde' started by mmihaa, Dec 9, 2007.

1. 313

313 Super Moderator

Kar se TuxGuitar-ja tiče (oziroma tistega pingvinčka, kot bi rekel mmihaa), so se vanj malo bolj poglobili na 2akordi.net. Eden izmed adminov, ki je pravi programski geek, je celo postal razvojni član omenjenega programa. Zatrjuje, da ni daleč dan, ko bo Guitar Pro postal alternetiva TuxGuitar-u in ne obratno, kot je to dozdaj. Baje bo v kratkem izšla nova verzija TuxGuitara-a, ki bo v marsičem boljša od GuitarPro-ja. Skratka, na 2akordi so nad TuxGuitar-om povečini zelo navdušeni. O tem v čem je že zdaj TuxGuitar boljši o Guitar Pro-ja, kako odpraviti predporodne krče ter kaj lahko pričakujemo od TuxGuitar-a v prihodnje, si lahko preberete tudi v temi na forumu 2akordi.net (če seveda razumete srbo-hrvaško): KLIK in KLIK.

2. NoMAD

NoMAD Administrator Staff Member

prvi link ti ne dela !

sem pa vse prebral kr so napisal, in se strinjam !
    čakamo torej na tux ki bo bral GP5 .

3. mmihaa

mmihaa New Member

Kaj je 911tab in ultimate-guitar vem. Tam dobim večina svojih tablatur. No v bistvu vse, razen za te katere sem vas prosil tu, ker jih pač ni na ultimate-guitar. No odločil sem se da si bom naročil gp5. Kaj pa je to 50€ za tak super pripomoček pri učenju vseh pesmi. Pa še stalen je. Hvala.:)

4. drux

drux New Member

Pozabil si na Dylana ki pa je original, to se mora vedet:lol:

5. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

Vem, vem,... sej ponavadi tut jest to počnem,... sam kaj ko imam 911 lepo v quick-searchu zgoraj v Firefoxu in je tako zelo priročno,.. Ultimate Guitar pa še nisem zasledil da bi imel to možnost... al se motm?

6. NoMAD

7. F(r)iend

F(r)iend Super Moderator Staff Member

HUDDO!!! Thnx NoMAD!

8. NoMAD

Če komu ni jasno, kaj je F(r)iendu tako huddo, naj prosim klikne moj podpis in se pouči o nastavljanju hitrih iskalnikov v Firefoxu...

9. mmihaa

mmihaa New Member

Ja, čet tako spremljaš to stran lahko še nam poveš, kdaj bo pač izšla ta nova verzija Tux-guitar, da ga še mi dol skinemo. Da vidim, če je res boljši. Hvala.

Share This Page