Ma kdo dobro uho za akorde in bi znal tale komadič z nove plate razbrat. Nimam linka, ker komad ni na youtube-u je pa cd zastonj za dolpoteg na njihovi uradni strani. http://www.happyolmcweasel.com/si/ Hvala vnaprej.
Probej še mal besedilo snet. če ga že nikjer na mreži niso objavli... Bomo potem skupaj pomagal pri kakih nerazumljivih besednih zvezah, al pa celo direkt svizce prašal ...
Vem ja sem pričakoval da me bo en sklincal zato ker pravil ne berem : Ni še nikjer objavljeno besedilo tako da probavam sestavt skupi besedilo.
Drugače bi bilo pa fino kar cel album skup spravt. Tukaj imam od Good Deeds če kdo rabi. GOOD DEEDS INTRO: D E G (2x) [TAB]D I wonder how it came to this, G D The mannered lad I am. Bm But every time I tried to help G A It all went straight to hell! D Bm It doesn’t matter, how I plea, G A I swear that I meant well. F# G A B “Good deeds, ya see, are not for free†G A D I’m crying from my cell! D Central station - underground, G D I waited undercover. Bm Then granny came and carried bags, G A Big as the Eiffel tower. D Bm I gave a hand and held the bags G A F# G She slowly stepped aside, when suddenly A B “she slipped, ya see!†G A D And vanished from my sight. Bm G I meant no harm D No disrespect Bm G D No bloody thing as such Bm G Should I just chill D A Relax sit still? E G Am I asking for to much? D Now that’s the truth about the day G D and how it came to be, Bm That good ol’ granny carrying bags, G A Was cut to pieces three. D Bm Well now something you should know before G A You hang me on that tree. F# G A B “All those bags, ya see, that carried she†G A D Were my stolen proper-ty 1x Chorus 1X Intro Bridge 1/2: D* D* D* D* A* D* D* D* D* G* F#* G* A** D*: A*: G*: F#*: A**: e------------------------------------ b------------------------------------ g-7------------12------11------14- d-------7--------------------------- a-5------------10------9--------12 E-------5--------------------------- Bridge 2/2: e--------------------------------------------------- b--------------------------------------------------- g---------------------------------------------------- d---------------4-5-4-------5-4—7-5-4-5-4------- a-5-4-5-7-5-7-------7-5-7-----5----------5-7-9-9 E----------------------------------------------------[/TAB]
OK thx, mi vse rabimo, ker vse spravljamo v dolpoteg - ampak to najbrž že veš... da se ne bodo naslednjič spet akordi razleteli oziroma skupaj stlačili si poglej: Kako pravilno objaviti akorde ali tablature na forumu si sam avtor tega zapisa? (Good Deeds)
Besedilo zluščit iz zvočnega zapisa je jalov posel... prepričan sem da sem več kot pol besed narobe napisal... [TAB] G Em G Em G On the seas ara abourt to sink Em thees just dont see to go away G blurry shades and scarry lives Em stearing it to shiny eyes D is theese litle sun ilusion C G at wery exist confussion going in a row there is always soo Em C G woo u wow woo u wou look at all the rainbow colors Em C G woo u wow woo u wou Em C G woo u wow woo u wou look at all the rainbow colors Am take a look all the colors of flowers C D G they kill are running through my mind[/TAB] Nujno je treba prit do original teksta. Kake kontakte pa imaš ti z njimi če si prišel do tega Gregorjevega zapisa? kitica mislim da je dokaj OK prehod pa ni čist, pa mislim da mal variira v pesmi isto velja za refren, ni vedno isti. in še enkrat - text je mimo, ne mi razlagat da "they kill are running through my mind" nč ne pomen. LP NoMAD
Ne da se mi celega albuma dolvlečt zaradi enega komada. Našel sem link samo do Running Trough. Če hoče še kdo tole dešifrirat.. (približno tko kot Elvis Jacson talking)... http://ololo.fm/search/Happy+Ol'mcweasel/Running+Through All the seas are about to sink Fishes don't seem to go away blurry shades and scarry lives stearing into shiny eyes.